Dnevni horoskop 16.08.2022. - 17.08.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Posle kratkog ali intenzivnog perioda u kom ste se osećali zaglavljeno ili čak zarobljeno, danas ste spremni da zakoračite u nešto novo. Udružite se sa osobom od poverenja.

Bik

Pozitivni pomaci na polju porodice i danas nastavljaju da se dešavaju. Vaš privatni život će postajati znatno bogatiji, posebno ako u njega aktivno uključite i partnera.

Blizanci

Udružite se danas sa poznanicima i prijateljima koji su kreativni i vole ono što rade. Vaš doprinos genijalnim idejama će dugo biti zapamćen.

Rak

Skorašnji poslovni uspesi će učiniti da se danas osetite dobro. Pozitivno razmišljanje o životnim okolnostima vam može otvoriti nove mogućnosti i doneti finansijski dobitak.

Lav

Vaše raspoloženje će danas biti nabijeno pozitivnom energijom i vaš entuzijazam vam može otvoriti nove vidike. U izgledu su neke nove poslovne prilike.

Devica

Danas do vas može doći ideja koja ima potencijal da vam vremenom drastično promeni život na bolje. Udružite se sa ljudima koji razmišljaju slično kao vi.

Vaga

Danas je dan za društvene aktivnosti i što budete aktivniji, bolje ćete se osećati. Odnos sa partnerom nastavlja da se razvija u željenom smeru, što će obe strane učiniti srećnim.

Škorpija

Atmosfera na poslu je danas vrlo dinamična i svi će predano raditi na postizanju brzih rezultata. Pojaviće se neka krizna situacija iz koje ćete samo želeti da se što brže izvučete.

Strelac

Danas je idealan dan za bilo kakvu aktivnost koja u sebi sadrži element kreativnosti ili umetnosti. Očekujte da će vam sreća uskoro pokucati na vrata.

Jarac

Bilo kakvi problemi koji imaju veze sa finansijama ili partnerom danas mogu uz pomoć porodice lako biti otklonjeni. Važnost timskog rada je danas izuzetno naglašena.

Vodolija

Najbolje bi bilo da današnji dan provedete upoznajući nove ljude. Partner i vi možda imate drugačije potrebe, ali iskreni razgovor može da popravi mnogo toga.

Ribe

Pitanje vašeg današnjeg finansijskog uspeha će zavisiti od vaše volje i samopouzdanja. Još jedan bitan faktor su ljudi koji su spremni da vam pomognu i na ovom polju ćete imati sreće.