Dnevni horoskop 03.10.2022. - 04.10.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Odustajanje danas nije opcija. Ukoliko vam nešto isprva ne ide, pokušajte još nekoliko puta, ali promenite taktiku.

Bik

Podelite svoje znanje sa mlađim kolegama i prijateljima. Vaše iskustvo može biti od velike pomoći drugima.

Blizanci

Danas možete ustati na levu nogu, ali niz lepih događaja u toku dana mogu popraviti vaše raspoloženje. Iskoristite ovaj dan da raščistite neke stvari sami sa sobom.

Rak

Okrenuti ste ka partneru i njegovim potrebama, a da niste sigurni da zaista želite da ga podržite u svemu što vam prezentuje. Razmislite pre nego što pristanete na nešto sa čime se inicijalno ne slažete.

Lav

Ne morate se inicijalno složiti sa kolegama, ali ih možete saslušati. Lepa reč i taktičnost će ostaviti jači efekat na drugu stranu nego neslaganje i konflikt.

Devica

Niste osoba koja iracionalno troši, ali danas možete osetiti da vam novac brže izlazi iz ruku. Obezbedite sebi užitak ali zadržite izvesnu dozu opreza.

Vaga

Jedna situacija u domu može vas uznemiriti i navesti vas da svu svoju energiju i pažnju usmerite ka rešavanju nekog problema. Nema potrebe za panikom, rešenje je već tu.

Škorpija

Čini se da ni sami niste sigurni šta za sebe želite i da nesklad koji osećate dolazi upravo iz vašeg unutrašnjeg nezadovoljstva. Pratite unutrašnje vođstvo i sve će vam samo biti rečeno.

Strelac

Čvrsto se držite svojih principa i niko vas ne može odvratiti od plana koji ste sebi odredili. Ne oslanjajte se na druge danas, jer možete mnogo više postići sami.

Jarac

Danas od vas zavisi dosta toga, naročito za one Jarčeve koji očekuju promenu na polju karijere. Sukob sa nadređenima može biti izbegnut i poželjno je ne uplitati se u teme „rekla-kazala“.

Vodolija

Vaši strahovi mogu biti najveće blokade na vašem putu napretka. Pokušajte da se emotivno izdvojite iz situacije da biste bolje shvatili zašto reagujete tako kako reagujete.

Ribe

Odnos sa jednim od prijatelja može biti poljuljan, a vaše poverenje može biti iznevereno. Pokušajte da otvoreno razgovarate o tome što vam u ovom odnosu ne prija.