Dnevni horoskop 27.06.2022. - 28.06.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Pre nego što krenete sa delegiranjem zadataka i obaveza na poslu, razgovorom napravite prijatniju atmosferu u svom okruženju. Malo empatije sa vaše strane može drastično promeniti nečije mišljenje o vama. 

Bik

Negujte danas pažljivo odnose sa poznanicima i saradnicima, jer nikada ne znate u kom pravcu vas jedan poziv ili poruka mogu kasnije u životu odvesti. 

Blizanci

Komunikacione veštine i prenošenje znanja je samo još jedna u nizu veština koje posedujete. Upravo ove veštine će vas danas izdvojiti iz gomile i vinuti vas do zvezda.  

Rak

U pokušaju da spojite lepo i korisno izostavili ste jedan bitan korak, a to je planiranje. Vaše ideje nisu toliko apstraktne, već vam prvenstveno nedostaje dobra organizacija. 

Lav

Danas možete biti rastrzani između tuđih prohteva i sopstvenih želja. Odlučite se za ono što vam je trenutno najbitnije i najpotrebnije. 

Devica

Previše obaveza je pred vama, a ne ide vam na ruku ni to što ne uspevate da održite fokus ni na jednoj stvari. Usporite malo tempo i radite jednu po jednu stvar. 

Vaga

Kontakt sa osobom iz inostranstva i razmišljanje u pravcu putovanja održaće vaše raspoloženje na zavidnom nivou. Razmislite koju svoju veštinu možete unaprediti. 

Škorpija

Pomoć koju očekujete na poslu može stići iz sasvim neočekivanog pravca, ili čak od osobe koja ne pripada vašem radnom kolektivu. 

Strelac

Partner pokušava da se izbori sa brojnim obavezama i problemima, a vaša mala pomoć i podrška bi mu danas bile od neizmernog značaja. 

Jarac

Biće potrebno da danas preuzmete incijativu i delegirate zadatke ostatku kolektiva. Budite odgovorni prema sopstvenom telu kao što ste odgovorni prema poslu i izaberite za sebe zdravije obroke i fizičku aktivnost. 

Vodolija

Idealan je dan da se prepustite romantici i govorite o svojim emocijama. Neko nije siguran u vaša osećanja, pa se potrudite da jednim iskrenim razgovorom odagnate sve sumnje. 

Ribe

Dešavanja u domu okupiraju danas vašu pažnju. Organizujte zajedničke aktvnosti u krugu porodice i zaboravite bar na jedan dan probleme svakodnevice.