Dnevni horoskop 02.12.2021. - 03.12.2021.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Imate moć da načinite krucijalne promene koje neće ugroziti druge ljude. Budite pažljivi u radu sa ljudima od autoriteta, njihova senzitivnost danas dolazi do izražaja.

Bik

Neki ljudi danas mogu biti jako uporni, ili će insistirati da urade nešto onako kako su oni zamišljali, što se sa vaše tačke gledišta može graničiti sa nemogućim. Nekada je mudro pustiti ih da nauče na sopstvenim greškama.

Blizanci

Danas ćete moći da raščistite i popravite odnose sa nekim od kolega. Nesporazum koji je nastao nije nemoguće premostiti, već je samo pitanje volje.

Rak

Otpočinjete novu fazu u odnosu u kom se nalazite. Planirajte akciju, susret ili nešto za šta znate da bi oboma prijalo. Lakoća saradnje može biti postignuta samo ako se držite suštine. 

Lav

Možda su danas svi drugi zabrinutiji od vas i zato sve njihove akcije doživljavate kao pokušaj nametanja volje. Jednim razgovorom možete dosta toga promeniti nabolje.

Devica

Danas nije bitno toliko šta vi mislite o nečijem problemu, već način na koji reagujete i pristupate osobi preko puta vas. Razumevanje i podrška je ono što se od vas danas traži.

Vaga

Veći računi ili nenadani finansijski izdaci mogu se danas pojaviti i pomrsiti vam konce. Vaše zalaganje za rešavanje problema unutar doma može drastično popraviti situaciju.

Škorpija

Danas možete imati efekat tempirane bombe. Teško kontrolisanje emocija može stvoriti dodatne probleme sa ljudima koji vas okružuju. Pokušajte da nađete ventil za otpuštanje suvišnog pritiska.

Strelac

Kolege i saradnici mogu imati neke nedoumice u vezi sa poslom koji obavljate. Postarajte se da sve isterate na čistac iako vam možda sada nije do toga, jer vam već u skorijoj budućnosti ovaj potez može smanjiti glavobolje.

Jarac

Možete očekivati mnogo otvoreniji i prisniji odnos sa nekim od svojih prijatelja. Slobodni Jarčevi mogu biti iznenađeni nečijom izjavom ljubavi.

Vodolija

Izazovi koji se danas nalaze na vašem putu ne bi trebalo da vas zabrinjavaju i previše okupiraju. Izazov razumite kao podstrek za dalji napredak i razvoj.

Ribe

Inspirisani idejom možete požuriti da podelite svoje planove sa ljudima iz svog okruženja, ali sačekajte sa realizacijom dok ideja dovoljno ne sazri u vašem umu.