Dnevni horoskop 28.11.2022. - 29.11.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Radna nedelja vam počinje u dobrom raspoloženju, a razlog tome može biti poziv za druženje koji ne bi trebalo da odbijete ili odložite.

Bik

Sve što danas radite, radite u dvoje. Osim što sa nekim delite sve dobro i zlo, zabava je zagarantovana, a zajednički jezik je takođe moguće postići.

Blizanci

Okruženi ste ljudima i to vam danas ni najmanje ne smeta, naprotiv, srećni ste što sa drugima možete podeliti mnogo toga. Iskoristite dobru energiju ovog dana da se pozabavite pojedinostima za koje ste čekali povoljniji trenutak.

Rak

Nakon turbulentnijeg perioda sada konačno možete da odahnete, jer je druga strana spremna da sasluša šta imate da joj kažete, ali i da ako je potrebno napravi kompromis.

Lav

Konačno imate sve informacije i činjenice, pa možete da donesete valjane odluke koje će biti za dobrobit svih. Provedite neko kvalitetno vreme sa voljenom osobom.

Devica

Konsultujte se sa drugima oko donošenja bitnih odluka. Možda vi znate najbolje, ali izostavljanje tuđeg mišljenja može napraviti pukotinu u odnosu koja će kasnije teško zaceliti.

Vaga

Vaše reči konačno dopiru do one osobe sa kojom ste pokušavali da ostvarite kontakt ili valjanu komunikaciju. Nebo vam pruža priliku da jedan odnos izgladite, ali pritom pažljivo birajte reči.

Škorpija

Konačno možete da odahnete i posvetite se obavezama koje za cilj imaju stabilnost i sigurnost. Iskoristite svaku šansu koja vam se danas nudi.

Strelac

Povoljan je dan da obavite sve one pozive i zakažete sve one sastanke koji su čekali da se „sve složi“. Koncentracija vam je na nivou, pa će vam sve što budete danas učili ići od ruke.

Jarac

Ukoliko vam je posao iznenada „stao“ ovih dana možete očekivati promenu i povoljan razvoj situacije na ovom polju. Stari klijenti se mogu vratiti, a oni koji su bili kolebljivi doneće odluku.

Vodolija

Ne odbijajte pomoć koju vam neko pruža, jer ne morate sve sami. Oslonite se na prijatelje, kao što se i oni oslanjaju na vas.

Ribe

Poželećete danas da odložite neke obaveze, ili da nešto baš uradite po svom. No, valjalo bi da se držite obećanja koja ste dali sebi i drugima. Ako ništa drugo naučićete da malo više disciplinujete sebe.