Harper's Bazaar Srbija

Sve što znamo o 3. i 4. sezoni serije “Emily in Paris”

Mišljenja o seriji “Emily in Paris” podeljena su koliko i mišljenja o finalu “Game of Thrones” (da, poređenje je i dalje relevantno). Pa ipak, čini se da Netflix nema oko čega da se dvoumi budući da je ovo ostvarenje toliko popularno da neće dobiti samo treću, već i četvrtu sezonu. Ovo je vest koja je objavljena u januaru ove godine, ali sada najzad imamo nešto više informacija.

Zvezda serije, Lily Collins, takođe je podelila radosne vesti na svom Instagram profilu, a mi se sada ne pitamo samo da li će se Emily pridružiti Sylvie ili će se pak vratiti u Čikago, već i da li je i gde moguće nabaviti ovu majicu?!

Šalu na stranu, Netflix je nedavno objavio da će se snimanje nastaviti ovog leta, što znači da ćemo nove epizode serije moći da gledamo krajem ove ili pak početkom naredne godine. Do tad, ova pitanja će nastaviti da nas muče…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Druga zvezda serije, Ashley Park, takođe se raduje nastavku ove francuske limunadice…

Nastavak “Emily in Paris” nije jedina dobra vest za fanove, već i činjenica da Lucien Laviscount (Alfie) više neće biti samo gost serije već ravnopravni član glumačke postavke jer, tehnički, on je i dalje u vezi sa Emily, a autor serije Darren Star njegov je veliki obožavalac (uostalom, kao i mi). 

A, kada je u pitanju Emilyna odluka na koju stranu poći, Darren Star je u jednom intervjuu otkrio da ima ideju šta će uraditi sa njenim likom, ali da ta odluka neće usrećiti baš sve, uključujući i samu Emily. 

Na kraju, razmatrajući šta sve može da se desi u nastavku serije, fanovi se pitaju da li je ikako moguće da u novim epizodama ugledamo i Kim Cattrall, odnosno Samanthu Jones, budući da je njen SATC lik sada stacioniran u Londonu. Ova “teorija zavere” proistekla je iz činjenice da su i autor serije Darren Star i kostimografkinja Patricia Field bliski sa Kim te bi, eto, možda i mogli da je ubede u tako nešto. (Podsećamo, svi oni su sarađivali na seriji “Sex and the City”.) A, znajući da je u ovoj seriji očigledno sve moguće – jedva čekamo da vidimo kakvo iznenađenje ćemo sada doživeti!

Foto: Instagram / @lilyjcollins

Priredila: I. T.

Najnovije