Harper's Bazaar Srbija

ABBA – ponovno okupljanje kojim će se obeležiti 50. godišnjica benda

Da li će članovi benda ponovo biti zajedno na ABBAtar hologram tour?

Čini se da su članovi legendarnog benda ABBA, Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad, ponovo ujedinili svoje glasove kako bi snimili hologramsku turneju ABBAtar (2022), od koje se očekuje da bude pravi hit.

Izvori tvrde da je bend, koji je postao poznat 70-ih, nedavno tajno sarađivao u studiju Ealing u zapadnom Londonu, na njihovom dugo očekivanom projektu. Uoči nastupa kojima se obeležava njihova 50. godišnjica, švedski bend namerava da objavi pet novih pesama sledeće godine, prvi put posle skoro četiri decenije.

„ABBA je njihovo okupljanje držala u tajnosti, ali o tome se dugo razgovaralo“, rekao je izvor. „Svi će dobiti lep ček, ali budući da su već zaradili mnogo novca od svoje muzike, to im nije glavna motivacija“, dodao je izvor.

Godine 2014. pevačica Anni-Frid (74) prokomentarisala je da su ona i ostatak benda, Agneta (70), Bjorn (75) i Benny (73) odbili milijardu dolara za predstojeće okupljanje i turneja.

“Nikakav novac mi nije promenio mišljenje. Možda ponekad kažemo da bi bilo dobro ponovo napraviti pesmu, samo snimak i ništa drugo, ali ne znam da li će se to dogoditi – pa sada možemo reći – Mi ćemo to uraditi!”

Najnovije