Najmodernija frizura sezone zahteva najmanje truda

Elegantne ali jednostavne frizure vladaju ove sezone.

Omiljene frizure stilista ove sezone su opuštena kosa, repovi, pletenice i punđe. Najnovije revije za kolekcije jesen/zima donele su nam i „nove“ trendove. Broj varijacija ove naizgled jednostavne frizure koju smo videli na modnim revijama je zaista neverovatan. Ove jeseni vredi prihvatiti trendove, jer je teško smisliti univerzalniju frizuru. Glatka punđa pogodna je za kancelariju, poslovne sastanke, šetnje sa prijateljima i zabave (velike naušnice i karmin će vam pomoći da upotpunite izgled).

Pored toga, pažljivo stilizujući kosu u takvu frizuru, nećete brinuti o kosi cele večeri - proizvodi sa jakom fiksacijom učiniće trik.

Napravite punđu na potiljku kao što su to učinili stilisti Altuzarre, sakupite nisku punđu kao na Balman reviji ili dodajte malo ležernosti ponavljanjem frizure sa revije Badgley Mischka. Vlasnicama guste kose svideće se stajling sa revije Rodarte, gde je samo deo kose sakupljen u punđu.

U našoj galeriji pronaći ćete najmodernije punđe sa revija jesen/zima 2020. Naoružajte se raznim sprejevima za oblikovanje i nemojte se plašiti eksperimentisanja!

Pročitajte još

Pročitaj još