Novi trend u svetu manikira osvaja sve pred sobom

Baš kao što se trendovi u svetu mode i šminke menjaju munjevitom brzinom, svet manikira je svedok brojnih transformacija…

Naravno, trendovi su tu kako bi nam bili pokazatelji ili takozvane zvezde vodilje u svetu koji je inače okarakterisan haosom, ali ne morate ih slepo pratiti. Iz trendova možete crpeti inspiraciju i transformisati ih u nešto sasvim drugačije.

2020. godine nokti su nam ogoljeni kao nikada pre, za šta je naravno, kriva pandemija korona virusa. Mnoge od nas su se odlučile da svojim noktima daju predah, odustajući od gel laka, nadogradnje ili akrila. Ipak, tu je i ona druga grupa koja se odlučila za uradi sam varijante manikira. Kojoj god grupi da pripadate, sigurni smo da će vas novi trend u svetu dekoracije noktiju definitivno oduševiti. U pitanju je mikromanikir, koji će zenit svoje popularnosti dostići iduće godine.

Dakle, mikromanikir je jednostavan i diskretan premaz koji izgleda kao obični Frenč. Od tradicionalnog francuskog manikira razlikuje se po tome što traka na kraju nokta postaje tanja i, najčešće, višebojna. Takav manikir stekao je popularnost, jer se lako može uraditi kod kuće, bez odlaska u salon - i izgledaće stilski i sveže.

Pored toga, ova opcija dizajna pogodna je za apsolutno bilo koji oblik i veličinu nokatne ploče. Naravno, profesionalac u salonu će mikromanikir učiniti bržim i preciznijim, ali ako vežbate (a sada svi imamo dovoljno vremena za to) i dozvolite svojoj mašti da vas vodi, ni vaši vrhunski rezultati neće izostati.

Pročitajte još

Pročitaj još