Šminka koja neguje kožu

Puderi, BB kreme i korektori sa vrednim aktivnim sastojcima u svojim formulama, koji obećavaju zaista besprekornu kožu.

Svakodnevna šminka je verovatno jedan od opuštajućih rituala u svakodnevnoj rutini svake žene. Loša strana je što su proizvodi za šminkanje dizajnirani da kratkoročno daju dobar izgled, što rezultira bazom sa potpunim pokrivanjem, besprekornom kao što izgleda na početku dana, na kraju - većinu vremena - ostavlja kožu suvom i sklonom aknama.

Era Instagram lepote je završena i novi trendovi zahtevaju pristupačniji pristup lepoti. Čak i sa najprirodnijim izgledom, većina žena traži ravnomerno pokrivanje. Tako započinje začarani krug, gde želja za besprekornom kožom dovodi do upotrebe podloga i korektora, što zauzvrat dovodi do pogoršanja kožnih problema, poput akni i suvoće.

Beauty Upgrade

Čini se da sve više i više brendova želi da prekinu ovaj začarani krug, lansirajući proizvode za šminkanje sa formulama obogaćenim aktivnim sastojcima, čiji je cilj poboljšanje izgleda lica. Hijaluronska kiselina, vitamini, antioksidanti i dragocena esencijalna ulja samo su neki od sastojaka u pakovanjima najfinijih kožnih krema, bb krema i korektora koji možete dodati u svoj makeup asortiman.

U nastavku otkrijte savršene proizvode za žene starije od 40 godina, koje svojoj koži žele da daju jednoličan ton, a istovremeno nude hidrataciju i sprečavaju prve znake starenja.

Pročitajte još

Pročitaj još