5 novih parfema koji mirišu kao srce proleća

Od đurđevka do cveta trešnje - proleće 2021. godine miriše na nežne cvetne esencije i prve tople zrake sunca, na prve zelene grane koje se njišu na vetru i na onaj opojni osećaj koji nam govori da konačno započinje topla sezona.

Sa ovim novim mirisima, prolećna groznica se može iznova i iznova obnavljati, kad god želite.

1. „LUCKY“ CHRISTIAN DIOR

"Lucky" je ekskluzivna parfemska kreacija Christiana Diora i osmišljena je kako bi simbolizovala miris sreće i vezu između Diora i đurđevka. Sa nežnim, laganim mirisom koji hvata esencije belog cveća i đurđevka, asocira nas na šetnju kroz vrtove prekrivene kristalno čistim kapljicama rose.

2. A DROP D'ISSEY“ ISSEY MIYAKE

Blistav miris čiji sastav čine aroma jorgovana, ruže Damask i cvetova narandže. Note bademovog mleka, vanila i mošus daju toplinu i čine "A Drop d'Issey" zavodljivim prolećnim parfemom. Njegovo pakovanje izgleda kao kristalno čista kap vode na cvetu jorgovana koja odražava sunčevu svetlost.

3. „JASMIN D'EAU FLORALE“ MAISON LANCÔME

Kao što i samo ime govori, ekskluzivni parfem "Jasmin d'Eau Florale" kompanije Lancome zasnovan je prvenstveno na cvetnim aromama jasmina, sa modernim varijantama mineralnog jasmina u kombinaciji sa čajem od jasmina, bele breskve, cvetova šljive i bergamota. Iznenađujuće voćni i senzualni prolećni miris.

4. „CHERRY BLOSSOM“ VON GUERLAIN

Strogo govoreći, „Cherry Blossom“ nije novost, već naprotiv, to je kultna mirisna kreacija koju je Jean-Paul Guerlain stvorio 1999. godine kao omaž cvetu japanske trešnje i jedan je od bestselera luksuznog brenda. Za sezonu cvetanja trešnje 2021. godine, međutim, „Cherry Blossom“ će dobiti izvanredan preobražaj: Guerlain predstavlja ograničeno i numerisano posebno izdanje bočice koja je ukrašena ručno rađenim ružičastim i zlatnim cvetnim ukrasima pariske dizajnerke Lucie Toure. Parfem poput dragocenog nakita, iznutra i spolja!

5. GINZA SHISEIDO

Sa “Ginza” Shiseido lansira parfem koji bi trebalo da bude mirisna ravnoteža između snage i ženstvenosti, istovremeno senzualna i puna energije, sa cvetnim esencijama cvetova magnolije i orhideja i intenzivnim aromama hinoki čempresa, sandalovine i pačulija. Bočica odražava ovaj kontrast i žensku snagu: poput ženskog samuraja.

Pročitajte još

Pročitaj još