Christian Louboutin vas poziva na putovanje u svoj svet fantazije

Slavni dizajner predstavlja svoju novu aromatičnu kolekciju!

"Putovaćemo svetom kroz moj um i iskusiti sedam jedinstvenih mirisa gde sam uskladio svoje snove, fantaziju i maštu."

Bilo da se radi o ikoničnim crvenim štiklama ili proizvodima za šminkanje sa impozantnim pakovanjima, ono što nosi potpis Christiana Louboutina uvek osvoji mesto na listi želja svake žene. Isto važi i za novu kolekciju mirisa kuće, Loubiworld koja će biti predstavljena ovog meseca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Louboutin Beauty (@louboutinbeauty) on

U filmu reklamne kampanje, Christian Louboutin je u svojoj radionici, gde u velikom kotlu meša sve sastojke koji čine nove parfeme. Jednom kada završi recept, prevozi se u svoj zamišljeni svet gde su ribe zauzele mesto ptica na nebu, čaše čaja lebde, a oblaci su u obliku ananasa. Dok luta raznim uličicama Vespom, „upoznaje“ svih sedam parfema kolekcije: Loubifunk, Loubidoo, Loubikiss, Loubirouge, Loubiraj, Loubicrown, Loubicroc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Louboutin Beauty (@louboutinbeauty) on

Svaki parfem, od najlakšeg do najintenzivnijeg, otkriva lično sećanje, fantaziju ili san. Da bi ove priče oživeo, Christian Louboutin je sarađivao sa svojim vrlo dobrim prijateljem, Helene Tran, čiji eterični dizajn odražava i poeziju i humor svakog univerzuma. Svih sedam boca je crvene boje - omiljena boja dizajnera - i krunisane su ukrašenim zatvaračem. Dizajni su inspirisani mestima, kulturama, sećanjima i snovima koji pripadaju dizajneru Christianu Louboutinu. „Putovaćemo svetom kroz moj um i iskusiti sedam jedinstvenih mirisa gde sam uskladio svoje snove, maštarije i maštu“, kaže on.

Pročitajte još

Pročitaj još