Flowerbomb - eksplozija pozitivne energije potrebna nam je ove godine za praznike

Neka vas Viktor & Rolf odvedu na luksuzni praznični ples među bezbroj zvezda.

U neobičnoj godini poput ove, praznični pokloni više su od obične oznake na listi obaveza. To je najidealniji način da svojim najmilijim donesete radost i optimizam. Na vrhu liste su parfemski poklon setovi, koji su najelegantnija ideja za luksuzne poklone vašim voljenima ili čak vama samima. Najbolji izbor je omiljeni buket cveća - Flowerbomb Viktor & Rolf, parfem koji lako može biti centralni deo vašeg budoara.

Flowerbomb nije samo parfem - on je simbol pozitivne energije i snažne aure transformacije. Lansiranjem parfemske vode Flowerbomb 2005.godine kuća je izazvala revoluciju dubokim mirisom i vizuelnim pečatom svog novog aromatičnog predloga. Sada se s pravom našao na listi kultnih favorita i ukrašava budoare miliona ljubitelja lepote i poznatih ličnosti sa A-liste širom sveta.

Viktor & Rolf je za zvezdu reklamne kampanje odabrao Anyu Taylor-Joy. Prelepa protagonistkinja "Queen’s Gambit" zahvaljujući svojoj prirodnoj, smeloj interpretaciji, evoluirala je 2020. od mlade glumice u usponu do holivudske zvezde. Američka glumica, poreklom iz Britanije i Argentine, glumila je u poznatoj seriji "Peaky Blinders" a nešto kasnije u seriji "Emma", ali "The Queen’s Gambit" je serija koja je lansirala njenu karijeru. Serija je na Netflixu zvanično bila najgledanija u prvih 28 dana.

Odlučna, direktna i sigurna u sebe, Anya Taylor-Joy odražava dinamične ženske likove u serijama. Svestrana na velikom ekranu i van njega, Anya pokazuje širinu svog potencijala kroz svoje uloge i jedinstveno svestran stil.

Aromatični profil

Zahvaljujući bujnoj dozi cveća, Flowerbomb ima sposobnost da svaku negativnu misao pretvori u pozitivnu, dajući notu optimizma na početku dana. Njegov ekscentrični cvetni miris odiše aromom luksuza sa bogatim i istovremeno pažljivo kombinovanim notama bergamota, mošusa i jedinstvenim aranžmanom ruže i irisa, koji svakodnevno ostavljaju nezaboravan trag na vašim džemperima i košuljama od kašmira.

Za ovaj Božić, ikoničnu bocu Flowerbomb krase zvezdaste iskrice. Veća zvezda, nalazi se na vrhu bočice, čineći odu duhu visoke mode, koja karakteriše Viktor & Rolf.

Zvezde su tema i ovogodišnjeg prazničnog filma Viktor & Rolf. Poznati dizajnerski dvojac, želeći da da optimističnu notu na kraju ovogodišnje neobične godine, poziva vas na ples oko visoke jelke. Zvezde su, baš kao u prazničnom pakovanju Flowerbomb-a, svuda, transformišući i osvetljavajući svet prepun darova i magije. Svet koji nam je potreban više nego ikad ove godine.

Pogledajte ovogodišnji svečani film:

Pročitajte još

Pročitaj još