Fran Summers je novo lice Burberry parfema

Burberry predstavlja svoju novu mirisnu kampanju.

Sa eteričnom lepotom i prelepim plavim očima koje kao da odražavaju plavo nebo, Fran Summers je bila najpogodniji izbor za protagonistu nove parfemske kampanje Burberry Her koja je urađena pod nadzorom kreativnog direktora Riccarda Tiscija.

Kampanja se sastoji od slika punih energije koje ističu samopouzdanje i nepretencioznu jedinstvenost parfema. Kombinujući osećaj sna sa javom, Fran se pretvara u labuda istražujući napušteni gradski pejzaž. Kampanju je kreirao Mario Sorrenti u saradnji sa kreativnim timom - stilistom Carlos Nazario, direktorkom Global Beauty Isamaye Ffrench i frizerom Jamesa Pecisa.

Her Eau de Parfum

Britanski gurmanski miris koji komninuje crnu ribizlu, borovnice i maline sa notama ljubičice i jasmina, umotan u drvo i kremasti amber.

Her Blossom Eau de Toilette

Note mandarine i ružičastog bibera u kombinaciji sa cvetovima tamariska i božurom. Donje note kremaste sandalovine i mošusa dodaju toplinu i dubinu nežnom, voćnom mirisu.

Her Intense

Tajanstveni i voćni, Burberry Her Intense je intenzivnija verzija klasične parfemske vode sa notama maline, opojnog jasmina i toplog benzoina.

Her London Dream

Gornje note zrelog limuna i svežeg đumbira u kombinaciji sa romantičnom ružom i božurom u srcu daju intenzivnu i nezaboravnu aromu.

Pogledajte novu kampanju:

Pročitajte još

Pročitaj još