Victoria's Secret novim parfemom najavljuje sezonu praznika

Nežni i sveži miris božura glavni je sastojak Bombshell Eau de Parfum, ženstvenog parfema koji je 2010. godine lansirao brend donjeg veša Victoria's Secret.

Parfem je brzo postao jedan od njihovih najprodavanijih parfema u Sjedinjenim Državama.

Od svog lansiranja, ovaj miris je dobio nova tumačenja, od ograničenih izdanja do letnjih i kolekcionarskih varijacija. Koristeći različite vrste božura u novim verzijama, Bombshell Intense u 2019. godini predstavlja formulu koja se izdvaja kombinacijom trešanja, crvenih božura i vanile, dok ovogodišnje izdanje, Bombshell Passion, predstavlja kompoziciju koja je rođena iz saveza božura i ruže.

I kao i obično, Victoria's Secret najavljuje prazničnu sezonu predstavljanjem svog novog limitiranog izdanja nazvanog Bombshell Gold, mirisa inspirisanog toplinom Božića.

Sveža i sočna voćna aroma ličija kombinovana je sa delikatnim božurom i kremastom vanilom. Posebno luksuzna i blistava mešavina stvara neverovatnu aromu „zlatnog božura“, dok šećerno drvo dodaje neobičnu i toplu slatkoću.

Bombshell Gold stiže u bočici u obliku zlatnog smaragda. Ruski model Irina Shayk ponovo se pojavljuje sa svojom egzotičnom i impozantnom lepotom kako bi oživela novo izdanje Bombshell Gold.

Pročitajte još

Pročitaj još