Diane von Furstenberg najavljuje novu kolekciju sa H&M Home

H&M Home najavio je novu uzbudljivu saradnju sa kultnom američkom dizajnerkom Diane von Furstenberg, koja bi trebalo da se nađe u prodaji početkom 2021. godine.

Otkako je podnela ostavku na mesto predsedavajućeg Saveta modnih dizajnera Amerike 2019. godine, čini se da je Diane von Furstenberg pronašla druge stvari koje ispunjavaju njen ionako užurban raspored. Poznata modna dizajnerka najavila je saradnju sa H&M Home, obećavajući da će u vaš dom uneti svoj stil razigranih printova i jarkih paleta boja.

Kolekcija H&M Home x Diane von Furstenberg biće lansirana početkom sledeće godine i uključuje niz dodataka za enterijere kao što su vaze, prekrivači, jastuci, ćebad, sveće i još mnogo toga.

Diane von Furstenberg, čija je DVF modna kuća poznata po haljinama i eklektičnim uzorcima, otkrila je da joj je vreme kod kuće tokom poslednjih nekoliko meseci dalo puno ideja.

„Jedino pravilo koje imam je da vaš dom odražava ono što ste. Glavna stvar je da napravite prostor u kome vam je neverovatno prijatno i koji je istinski izraz vaše ličnosti.“

Čim zavirimo u novu kolekciju H&M Home x Diane von Furstenberg, podelićemo je sa vama.

Pročitajte još

Pročitaj još