Holiday inspiracija dolazi nam iz nove H&M Home kolekcije

Od rustičnih ukrasa do udobnih jastuka...

Praznična kolekcija H&M Home ispunjena je prelepim modernim rustičnim ukrasima, starinskim, ali eklektičnim nameštajem i toplim, bogatim nijansama koje će ulepšati svaki prostor.

Ključna tema švedskog brenda ove godine odnosi se na stvaranje mesta za dobrodošlicu za okupljanje prijatelja i porodice.

"Ove godine praznični period u H&M Home svodi se na tradiciju, brigu i deljenje. Želimo da proslavimo 'malu sreću' u obliku opuštajućih iskustava, rituala i trenutaka velikodušnosti. Mislimo da će proslava sa našim voljenima, briga prema drugima, velikodušnost prema vremenu i ljubav biti od ključne važnosti ove godine“, - poručuju iz HM Home.

Njihova nova praznična kolekcija, koja sadrži ukrasne venčiće - napravljene od održivih izvora, klasično posuđe, mirisne sveće, jastučnice sa motivima divljih životinja, vaze, korpe i mnogo toga drugog, može vam poslužiti kao idealna inspiracija za unošenje duha praznika u vaš dom, sa čarolijom i šarmom. 

H&M Home svoju kolekciju opisuje kao „modernu rustičnu estetiku koja uključuje britanske uticaje sa vintage, ali eklektičnim izgledom“.

Ovog puta, odlučili smo da sa vama podelimo naše favorite iz njihove kolekcije koji će vas sasvim sigurno navesti da već danas od svog doma stvorite toplu, prijatnu zemlju čuda. 

foto:H&M Home

Pročitajte još

Pročitaj još