Uživajte u toplim trenucima kod kuće uz nove IKEA predloge

Praznični duh oživljava u svakom domu sa najlepšim i najkreativnijim predlozima IKEA. Bez obzira da li je Božić ili neki drugi dan, IKEA je savršeno svesna da se svi raduju trenucima koje provode u toplini svog doma sa svojim voljenima.

Za sve vas koji želite da uživate u toplini prazničnih dana i razmišljate kako da dekorišete prostore svog doma, IKEA je pripremila bogat asortiman i predstavlja nove proizvode za sezonu praznika koja je pred nama.

Organizujte svoj prostor za lepe trenutke

Da biste uživali u trenucima opuštanja u toplini svog doma, pripremite se tako što ćete napraviti pravu postavku. Uložite u udoban nameštaj, kao što je nova EKTORP fotelja koja se ističe izdašnom veličinom ili udoban GRONLID kauč koji se lako pretvara u krevet, kao i rešenja koja vam olakšavaju svakodnevni život kod kuće, poput stola za poslužavnike MARYD.

Za mlađe članove porodice tu je stolica za ljuljanje SUNDVIK koja će izmamiti osmeh na licu svih mališana, pomažući im da razviju osećaj ravnoteže kako odrastaju.

Kuhinja i trpezarija imaju počasno mesto tokom svečanosti, jer ovde pripremamo brojne ukusne delicije koje svojom aromom ulepšavaju atmosferu, a porodicu još više zbližavaju. Dajte prednost zanimljivim rešenjima, poput stola NORDVIKEN koji ispod svoje površine skriva dva nastavka ili okruglog INGATORP-a, koji „raste i smanjuje se“ prema vašim potrebama.

Za kreiranje savršene praznične atmosfere IKEA predstavlja novu liniju VINTER 2020

Božićna jelka je „srce“ kuće i njena dekoracija je najlakši način da celu porodicu dovedete u praznično raspoloženje. Uz veštačko drvo nove serije VINTER 2020, napravljeno od 30% plastike koja se može reciklirati, ne morate svake godine da kupujete novo, možete ga jednostavno rastaviti i čuvati u kutiji za godine koje slede. Ako tražite još održivije rešenje, serija VINTER 2020 takođe sadrži božićno drvce od bambusa. Bambus ima vrlo različite nijanse čineći svako drvo jedinstvenim! Završite ukrašavanje novom serijom božićnih ukrasnih VINTER kuglica sa opcijama za svaki ukus, od minimalističkih srebrnih do raskošnih ukrasa u jarkim nijansama.

Dajte dodatnu toplinu bilo kojem prostoru novom svetiljkom STRALA serije, u pet različitih nijansi, koje emituju prazničnu atmosferu zahvaljujući toploj svetlosti koja se rasipa gde god je stavite. Još jedna od simpatičnih opcija je jedinstvena LED stona lampa u obliku sove, SOLBO.

Učinite ovaj Božić ukusnijim

Jedan od najboljih načina da se zbližite sa voljenima je zajedničko provođenje vremena u kuhinji. Tradicionalno ili rustično? Klasično ili modernije? Koji god stil da preferirate, osvežite svoj sto i dajte drugačiji izgled izborom novih tkanina, posuđa i ukrasa. Među novim komadima ističu se set čaša SALLSKAPLIG koji podseća na stara vremena, nove čaše za vino VINTER 2020 i tanjiri GLADELIG, dok serviranje postaje „igra“ sa novom bazom za posluživanje INBRINGANDE.

Neverovatni pokloni za sve

Da li tražite poseban poklon? Serija MALA napravljena je isključivo za mlade umetnike.

Zašto ne pokloniti lonac sa poklopcem ili stalak za torte? Kada se na pravi način upakuje i pokloni s ljubavlju, čak i najobičniji predmet može postati čarobni poklon. Šta god da odaberete, dodajte svoj pečat odabirom sopstvenog stila umotavanja iz nove linije VINTER 2020, jer uključuje sve što će vam biti potrebno ove godine!

Pročitajte još

Pročitaj još