Plavo je novo crno (blue is the new black)

Svetski trendovi se smenjuju munjevitom brzinom i svakodnevno smo svedoci kako modnih tako i lifestyle noviteta, ali i fenomenalnih povrataka starih omiljenih dezena, boja, krojeva i autfita.

Ipak, neki trendovi odolevaju prolaznosti vremena, najnovijim hit kreacijama i dominantnom look-u tog doba. Mala crna haljina oduvek je bila simbol jednostavnosti i prefinjenosti savršeno pristajajući u svakoj prilici. Crna boja se skoro nepogrešivo kombinuje uz sve aksesoare, cipele i torbe ostavljajući utisak sofisticiranosti uz malo truda.

U današnje vreme, u moru ponuda savremene modne industrije koja postavlja standarde elegancije i stila, najveći izazov je zadržati autentičnost u ličnom izrazu i jedinstvenost u svojoj pojavi. Kao veliko osveženje u novim vremenima, danas neprolaznu crnu boju uspešno zamenjuje plava u raznim nijansama, a must have je biti svoj.

Taj trend savršeno predstavlja Kronenbourg 1664 Blanc pivo, nastalo u rukama svetski cenjenih pivskih majstora iz tradicije čuvane više stotina godina, odeveno u nesvakidašnju kraljevsko plavu ambalažu, i upotpunjeno aromama karamele, korijandera i pomorandžine kore. Ovaj nezaobilazni plavi dodatak uneće odsjaj plavog dragulja u svaki trenutak čineći ga unikatnim i potpuno nezaboravnim.

Upravo to je tema novog YouTube serijala „Blanc-Mera dobrog ukusa“. Kroz četiri epizode serijala, poznate ličnosti za sebe i svoje goste organizuju jedinstvene događaje koje odlikuju brižljivo odabrana hrana, posebno odabrana dekoracija prostora i nezaboravno druženje, naravno uz gutljaje vrhunskog piva. Imaćemo prilike da vidimo kako je to influenserka Tamara Ćosić organizovala šik piknik za svoje drugarice, glumac Ivan Mihailović specijalno gastro veče za prijatelje, dizajnerka enterijera i osnivač bloga Marina Enterijernica - Marela Aćimović bioskopsko veče za svoju porodicu, a glumac Bojan Perić potpuno nesvakidašnji boys night za svoje drugove.

Ono što je posebna vrednost serijala je što će upravo ove epizode moći da inspirišu one koje ih gledaju da i sami organizuju neki ovakav ili sličan događaj baš u svom domu i učine ga nezaboravnim. Domaćin ovog serijala je glumac Luka Raco koji će gledaoce i sve svoje goste uz prepoznatljiv osmeh voditi kroz organizaciju svakog događaja, dodajući mu nezaobilazan šarmantni pečat. Epizode serijala „Blanc - Mera dobrog ukusa“ možete pogledati svakog četvrtka tokom avgusta na Blanc YouTube kanalu. Doživite neodoljiv spoj savršenog piva i priče koja uz njega ide, i sa stilom nazdravite za sve one trenutke koje ćete učiniti posebnim.

Serijal „Blanc- Mera dobrog ukusa“ možete pratiti putem linka

Tekst: Carlsberg Promo

Foto: Promo

Pročitajte još

Pročitaj još