Horoskopski znaci koji ne vole vrelinu

Iako su neki spremni da ushićeno skaču i provode sve vreme na otvorenom, čak i na +35, postoje tri znaka Zodijaka kojima je vrućina posebno zamorna, emocionalno i fizički.

Ko najviše pati u jeku letnje sezone?

Rak

Čak i ako je rano leto sezona Raka, čim termometar pređe plus 30 stepeni, za Rakove situacija prestaje biti zabavna i ugodna. Rakovi mrze toplotu. U takvim periodima, prema rečima profesionalaca, oni najviše vole da se povuku u svoju „školjku“ ili bar provode vreme u senci dok temperatura ne padne na prijatnih 23 stepena.

Strelac

Zimi rođeni Strelčevi ne obožavaju vruće vreme, već se, naprotiv, vrlo teško nose sa tim. Najradije bi celo leto proveli ispod klima uređaja. Ovo nije samo zbog datuma njihovog rođenja. Predstavnici ovog horoskopskog znaka su po prirodi vrlo radoznali, okretni i aktivni. A visoke temperature garantuju Strelcu prinudnu i apsolutno nepotrebnu pauzu.

Vodolija

Vodolije vole aktivnosti na otvorenom: planinarenje, kajak, plivanje ...  Ali bez obzira koliko Vodolija voli da provodi vreme na otvorenom, kada je prevruće, aktivni predstavnici znaka postaju paralizovani i istinski besni. U takvim trenucima njihova pratnja ne bi trebalo da insistira na aktivnostima pod užarenim suncem, već ostavite Vodoliju u hladovini uz veliku čašu ledenog čaja.

Pročitajte još

Pročitaj još