Kako sat na tvojoj ruci priča priču o tebi

Samsung Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic - savršen spoj performansi, kvaliteta i dizajna

Za sve one koji od sata na ruci očekuju mnogo više od pukog pokazivanja tačnog vremena, nova Galaxy Watch4 serija pametnih satova donosi podršku tokom čitavog dana. Pregršt novih performansi, vrhunski kvalitet i dizajn koji potvrđuje da je estetika i te kako važan element svih Samsung proizvoda, spajaju se u novoj Galaxy Watch4 seriji i reflektuju prefinjenost kada je reč o stilu, ali i potrebi da proizvod bude maksimalno kvalitetan i koristan. Pametni sat iz nove serije na ruci svakog od korisnika reći će mnogo toga upravo o njegovom životnom stilu.

Lični trener na vašoj ruci

Odlazak u teretanu nekad postaje obaveza koju je jako teško uklopiti uz sve ostale aktivnosti, a trening u kući deluje dosadno i nedovoljno produktivno. Galaxy Wahtch4 rešiće ove probleme. Svojim naprednim opcijama isplaniraće vaš trening u kući - da vežbanje bude zabavno, a rezultati kao sa personalnim trenerom. Uz to, možete da uvežete i svoje prijatelje kroz ovu aktivnost i zajedno pomerate granice top forme. Ukoliko imate i Samsung Smart TV, možete svoj pametni sat povezati sa njim i sobu pretvoriti u pravu sportsku arenu.

Nova serija prati proces vežbanja u realnom vremenu, jer uz BioActive 3u1 senzor u nekoliko klikova tokom treninga stižu nam informacije u vezi sa potrošenim kalorijama, karakterisikama mase skeletnih mišića, bazalnom metaboličkom stopom, procenatom vode i masti u organizmu.

Ovi pametni satovi "prate" naš organizam i tokom sna. Kroz novu funkciju Sleep Scores, sat detektuje ukoliko hrčemo, prati nivo kiseonika u krvi i o svemu nas obaveštava kad se probudimo kroz detaljan izveštaj Nacionalne fondacije za spavanje.

Galaxy Watch4 – savršen partner u multitaskingu

Ukoliko je multitasking vaša dnevna rutina, sat na kome ćete imati mogućnost da nesmetano prelazite iz aplikacije u aplikaciju, predstavlja odličnog asistenta. Zahvaljujući novoj platformi i unapređenom procesoru, sat klizi iz aplikacije u aplikaciju.   

Sinergija koja vlada između Samsung pametnog sata i telefona čini korisničko iskustvo jedinstvenim. Galaxy Watch4 je sinhronizovan sa telefonom - aplikacije se automatski instaliraju na satu kada se preuzmu na telefonu, a važna podešavanja - kao što su sati neometanja i blokirani pozivi - takođe se odmah sinhronizuju. Slušalice su besprekorno usklađene sa zvukom između telefona i sata, u zavisnosti od upotrebe. Potrebno je da dva puta pomerimo podlakticu gore i dole kako bismo primili poziv, a dva puta okretanje zgloba je odbijanje poziva, obaveštenja i alarma.

Nova serija pametnih satova izdvaja se i po velikoj memoriji od čak 16GB. Ova memorija nudi više nego dovoljno prostora za omiljene aplikacije, muziku i fotografije. Baterija traje čak 40 sati bez punjenja, a kada smo u stisci sa vremenom za samo 30 minuta brzog punjenja obezbeđujete čak 10 sati trajanja baterije.

Sat koji otkriva vaš stil i raspoloženje  

Galaxy Watch4 seriju odlikuje moderan i elegenatan minimalistički dizajn koji se zbog svoje svedenosti savršeno uklapa kako u elegantne, tako i sportske kombinacije. Savršeno stoji i na muškoj, kao i na ženskoj ruci. Hybrid kožni i sportski kaiševi se idealno uklapaju u metalni okvir, reflektujući na pravi način stil. Kaiševi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju udobnost nošenja i otpornost na znojenje, što je idealno kada je reč o "angažovanju" sata kao ličnog fitnes trenera.

Nova serija je mnogo više od multitasking i fitnes asistena, jer sa sobom donosi i mnogo zabave. Uz mogućnost menjanja display-a sata, moguća je promena teme, boje, pozadine, korišćenje AR emotikona, pa i fotografija iz galerije. Na ovaj način, "dnevni look" sata prilagođavamo svojoj dnevnoj kombinaciji i raspoloženju, a ne obratno.

Model Galaxy Watch4 dolazi u veličini od 40mm i 44mm, po početnoj ceni od 29.999 dinara za Bluetooth verzije. Varijanta od 40mm je dostupna u crnoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji, dok je varijanta od 44mm u ponudi u crnoj, srebrnoj i elegantnoj zelenoj boji. Za one koji žele premium dizajn pametnog uređaja za sva vremena sa rotirajućim ekranom koji korisnici obožavaju, Galaxy Watch4 Classic ima početnu cenu od 44.999 dinara za Bluetooth verzije i biće dostupan u varijantama od 42mm i 46mm variante u crnoj i srebrnoj boji.

Za više informacija o modelima posetite linkove:

Galaxy Watch4

Galaxy Watch4 Classic

Pročitajte još

Pročitaj još