Oda visokoj estetici: Prvi butik „La Collection Privee Christian Dior“ otvoren je na Mikonosu

Ovog leta imamo mnogo razloga da posetimo prelepo ostrvo Mikonos.

Mikonos je omiljena destinacija mnogih turista. Pored čudesnih plaža, jedinstvenih kikladskih uličica, izvrsnih gastronomskih mogućnosti, na Mikonosu se mogu posetiti i butici poznatih kuća, gde imaju ekskluzivne kolekcije koje cirkulišu isključivo „ostrvom vetrova“.

Jedan od butika koji vredi posetiti je nesumnjivo Dior. Ovo je prvi butik "La Collection Privee Christian Dior" u Grčkoj, koji je otvorio svoja vrata i čeka da vas ugosti treću godinu zaredom na Mikonosu, u selu Nammos.

U izuzetno luksuznom prostoru - fotografije govore same za sebe - pop-up prodavnica je pažljivo dizajnirana do poslednjeg detalja i isključivo posvećena ljubavi prema parfemima i pariskom načinu života.

Prostor pun raskoši i luksuza, svojstava koja imaju savršenu vezu sa kućom pružiće vam mogućnost da otkrijte veliku kolekciju parfema, sveća, sapuna i finih svilenih šalova.

Kreacije koje nose visoke standarde kuće i imaju potpis Dior-ovog tvorca parfema, François Demachya, predstavljaju odu modernom francuskom načinu života.

U butiku Mikonosa bićete „izgubljeni“ u šokantnoj kolekciji od 22 parfema, koja uključuje klasične i originalne mirise koji će vas odvesti na putovanje. Predivne bočice raširene su u svetlom, toplom prostoru u veseloj paleti boja.

Za one koji žele produžiti zadovoljstvo mirisom svog doma, Francois Demachy je stvorio seriju luksuznih sveća i sapuna po istim visokim standardima. To je obeležje sofisticiranog i modernog načina života koji odaje savršenu aromu.

Ljubav prema parfemima je uvek bila urezana u istoriji kuće Dior, a sada u butiku možete osetiti ovu strast kuće.

Pročitajte još

Pročitaj još