Ovaj Huawei telefon možete kombinovati uz odeću!

Huawei je još jednom postigao taj wow efekat predstavljanjem Huawei nova 10 serije telefona. Ističe se model Huawei nova 10 Pro koji osvaja svojim dizajnom, a njegove unapređene funkcije su tu da zaokruže celoukupan uređaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Unikatan dizajn

Huawei nova 10 Pro je pametan telefon koji je kompaktan, ima savršene proporcije i estetski izgleda elegantno i moderno u isto vreme. Predstavlja najtanji model iz nova serije do sada a izrađen je od posebnih materijala koji omogućavaju minimalno klizanje iz ruke. Model dolazi u dve boje, Starry Silver koji izgleda kao čisti led, i Starry Black boja koja je poput tamnog zvezdanog neba. Sada telefon možete kombinovati uz svoje odevne kombinacije, a on će biti efektan detalj na fotografijama uslikanim u ogledalu.

Fotografisanje je vaš novi hobi

Ono što je glavni adut Huawei nova 10 Pro telefona su njegove kamere. I prednja i zadnja kamera su garant za neprekidnu igru između snimanja videa i fotografisanja, pa sada možete uhvatiti baš svaki ugao, svaki detalj na sebi i u okruženju. Glavna zadnja kamera nova 10 Pro modela dolazi sa tehnologijom Ultra Vision fotografisanja, uz 50 MP. Dodatne kamere imaju 8 MP sa ultra širokim uglom, i 2 MP za dubinu fokusa i bokeh efekat.

Postoji 7 efekata za postizanje idealnog portreta sa bokeh efektom - od selfija do vlogovanja, ova kamera će vam pomoći da zabeležite sve divne trenutke. Zbog ovakvih performansi možete bez razmišljanja da upalite svoju kameru i započnete jedno kreativno putovanje kroz svet fotografije. Bilo da je noć ili dan, kamera će zbog napredne funkcije za povećan unos svetlosti, učiniti fotografije idealnim i u mračnijem ambijentu. Zvezdano nebo, romantična večera sa svećama ili lepota prirode koju obasjava mesec, sve ćete to moći da zabeležite večno u vašem telefonu. Ukoliko želite u kadru želi da istaknete minđušu, komad odeće ili jednostavno volite da se slikate izbliza, to će biti lako stavljeno u fokus.

Prednja kamera može zumirati između 0,7x i 5x dok snimate selfije pomoću dvostruke kamere od 60 MP1. Iz tog razloga vam je olakšano rukovanje pri grupnim fotografijama. Više nije potreban ni selfie stick, a ni dodatni par ruku koji mora da vas fotografiše.

Moćna baterija i memorija koja vas inspiriše

Svakako, da bi se to što ovaj telefon nudi ispratilo, Huawei nova 10 Pro poseduje moćnu bateriju od 4.000 mAh, koja uz SuperCharge punjač od 66 W korisnicima nudi neograničene mogućnosti zabave. Možete slobodno da se prepustite svetu zabave I kreativnih aplikacija. Ovaj telefon će čuvati sve vaše podatke i fotografije pa ne morate brinuti o brisanju i čišćenju memorije jer ima veliki kapacitet memorije i dolazi sa 128 GB. Kao i uvek tu je AppGallery koja će koristicima dati pristup svim željenim aplikacijama koje koriste svakodnevno.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Pročitajte još

Pročitaj još