Ovako izgleda unutrašnjost vile iz filma "Sam u kući" koju sada možete iznajmiti za 25 dolara!

"Merry Christmas, ya filthy animal!"

Film kom se svake zime oko praznika vraćamo, zasigurno je „Home alone“. Verujemo da ne postoji osoba koja ga nije odgledala (barem nekoliko stotina puta), i možda na trenutak poželela da oseti tu toplu, prazničnu atmosferu kuće, čiji je svaki kutak ukrašen u novogodišnjem maniru. E pa više ne morate da zamišljate, jer ako deda Mraz zaista postoji, upravo je svima nama ispunio želju – od sada se ova čuvena vila u Čikagu može iznajmiti.

Kuća će biti dostupna samo za jedno noćenje od 12. decembra, gde će Kevin-ov nestašni,stariji brat Buzz ugostiti prve posetioce, kako bi doživeli McCallister Božić, i to po ceni od 25 dolara!

Tokom jednonoćnog boravka, do četiri gosta uživaće u prijatnoj, prazničnoj sceni sa svetlucavim lampicama po čitavoj kući i savršeno ukrašenom jelkom, svom nezdravom hranom iz 90-ih koju im srce poželi (uključujući najbolju čikašku picu i večeru uz sveće sa veoma hranljivim makaronima sa sirom, spremljene u mikrotalasnoj), zatim susret sa čuvenom tarantulom i još mnogo toga!

Rezervacije su dostupne od utorka, 7. decembra u 13 časova na sajtu Airbnb-a. Proslava Nove godine može da počne, a kako je dom McCallister-ovih uređen za posetioce pogledajte u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još