Od sada možete iznajmiti „House of Gucci“ vilu na jezeru Komo!

Ovo zadovoljstvo nije jeftino: 1,126 dolara za noć, ali živeti kao član porodice Gucci neprocenjivo je iskustvo!

"House of Gucci" stiže u naše bioskope 25. novembra, u to ime donosimo najprikladniju poslasticu svim ljubiteljima visoke mode - uskoro ćete (putem Airbnb-a) moći da iznajmite vilu Balbiano, kuću na jezeru Komo, koja igra centralnu ulogu u filmu.

U dugo isčekivanom ostvarenju, ova vila predstavljena je kao dom glave porodice Gucci, Alda Gucci-ja. U stvarnom životu, to je jedna od najvećih privatnih rezidencija na jezeru Komo, sa šest raskošnih apartmana, bazenom na otvorenom, neverovatnim pogledom na Komo i privatnim pristaništem.

Luksuzno urađen enterijer s freskama koje su oslikali braća Recchi i Agostino Silva, ističe  se mermernim kupatilima, kristalnim lusterima i antikvitetima nabavljenim u Sotheby-u i Christie-u.

Da li smo spomenuli prostrane bašte koje je dizajniralo Britansko udruženje dizajnera bašti?

Noćenje će biti dostupno za maksimalno dve osobe po večeri, a vrata vile otvoriće se za prva dva posetioca 30. marta 2022. godine. Uključiće pristup glavnom apartmanu impozantne građevine, kao i prva četiri sprata, kućici za čamce, privatnom pristaništu i otvorenom bazenu. Iskustvo će vas koštati 1.126 dolara - ali, ako nas pitate, iskusiti život kao jedan od članova porodice Gucci - neprocenjivo je.

U galeriji pogledajte o kakvom sofisticiranom enterijeru se radi, dok ispod teksta možete pogledati trejler za najišekivaniji film godine:

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još