La dolce vita na holivudski način: Ove poznate ličnosti trenutno Italiju nazivaju drugim domom

Svi putevi vode u Italiju

Do pre samo godinu dana, čitavom planetom širile su se fotografije puste Italije, pa su tako neke od najposećenijih građevina i znamenitosti, poput Španskih stepenica ili Fontane di Trevi, bile neprepoznatljivo prazne.

Danas je ta slika potpuno drugačija. Zemlja pizze, pasti i dobrog vina sija u punom sjaju, a tome su doprinele i svetske zvezde. Od Rima, preko Feređene i romatične Venecije, do mondenskog Kaprija poznati su okupirali Italiju, uzimajući ono najbolje od nje.

Uživanje na luksuznim jahtama, fancy hrana, vožnja gondolama i razgledanja Vatikana u potpunoj privatnosti samo su neki od izleta kojima su se pohvalili Katy Perry i Orlando Bloom, Kate Moss, Jennifer Lopez i Ben Affleck… pa krenimo redom.

Katy Perry i Orlando Bloom

That’s amore! Poznati holivudski par podelio je romantične fotografije iz Venecije, gde su odlučili da provedu odmor sa zajedničkom ćerkicom Daisy i Orlandovim sinom Flynnom. Novopečeni roditelji iskoristili su trenutak za sebe, te su se provozali gondolom kroz najlepše kanale ovog izmaštanog grada na vodi.

Gwyneth Paltrow

Lepa glumica i osnivačica Goop-a uživala je u “igranju turiste” po Firenci sa svojim suprugom Brad Falchukom. Ovo je dokumentovala i selfijem ispred famoznog Ponte Vecchio, gde nismo mogli a da ne primetimo njemu sun-kissed boju kože.

Vanessa Hudgens

Nakon pojavljivanja na Italijanskom Filmskom Festivalu, mlada glumica nije odolela ni poseti kultnoj Firenci i Pizi gde se uverila da je Toranj još uvek kriv. Svoj dolce far niente završila je kupanjem na Kapriju.

Kate Moss

When in Rome! A šta drugo nego poseta impozantnom Vatikanu. A kada ste supermodel poput Kate Moss onda ćete dobiti čitav prostor na razgledanje (i fotografisanje) samo za sebe.

Kelly Ripa

La famiglia pre svega! Glumica i voditeljka uživala je čarima Italije sa svojim suprugom i kolegom Mark Consuelosom, sinovima Michaelom i Joaquinom, kao i ćerkom Lolom. Kelly je ovo iskustvo nazvala kratko i jasno: “Paradise”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Ripa (@kellyripa)

Penelope Cruz i Havier Bardem

Omiljeni španski glumački par odlučio je da skoro čitavo leto uživa na italijanskim plažama, zajedno sa svojom decom, Lunom i Leonardom. Svoje putešestvije započeli su na Sardiniji, da bi odmor nastavili na Feređenu.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Niko bolje ne živi svoju dolce vitu na luksuznim jahtama od Bennifera. Krstarenje Azurnom obalom i usidravanje na Kapriju? Ništa ne bismo dodali. Jenny i Ben ne samo da vraćaju nadu u (staru) ljubav, već nas i uče pravom hedonizmu.

Foto: Profimedia, instagram

Pripremila: T. Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još