U fokusu: Nensi Dojaka na Nedelji mode u Londonu

Glamur i suptilna erotika u cilju ženskog samopouzdanja!

Nedelja mode u Londonu uveliko traje, i sada već možemo kometarisati kolekcije i davati određene zaključke po pitanju nadolazećih trendova i mladih talenata.

Nasuprot Nedelji mode u Njujorku koju je, izuzmemo li nekolicinu brendova koji su svoju inspiraciju pronašli u drugim kreativnim pravcima, obeležio luksuzan i uglađen izraz uz formalnije detalje, ono što očekujemo i što smo već imali priliku da vidimo na Londonskim pistama jeste nemilosrdno energičan i nonšalantno hladan street style koji odiše seksipilom na način na koji to samo London ume. 

Ukoliko moramo da se izjasnimo, rekli bismo da je Nensi Dojaka jedna od pobednica sezone kada je u pitanju interesovanje i medijska propraćenost. Devojka koja ne razočarava, kako je inače i nazivaju, zaista je u fokusu.

Ženstveni i moćni dizajn osvojio je njene obožavaoce širom sveta. Imali smo priliku da vidimo razigranu seksipilnost uz jednostavan dizajn, uz jasnu nameru dizajnerke da uključi više svakodnevnih komada koji imaju za cilj inkluzivnost za novu sezonu, uključivši dugačke haljine i cvrste tkanine kao što je somot.

U iščekivanju novih revija, klikom na galeriju istražite neke od najboljih look-ova iz pomenute kolekcije.

Priredila: M. Kitić
Foto: Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još