Kako nositi sve nijanse čokolade

Najskuplja "boja"

Kada crna postaje dosadna, odmah se postavlja pitanje: kako zameniti najuniverzalniju boju? Međutim, na odgovor nećete dugo čekati - sve što treba da uradite je da pogledate street style hronike.

Braon je idealna alternativa dosadnoj crnoj boji. Prvo, jednako je svestrana i odgovara većini vaše garderobe. Drugo, teško možete pronaći boju koja će izgledati luksuzno i „skupo“ - u dobrom smislu te reči. Junakinje street style-a predlažu kombinovanje smeđe boje na različite načine, jer ima zaista mnogo varijacija.

Jedna od najosnovnijih opcija je nošenje smeđe boje sa sličnim nijansama. Dobro ste razumeli: usvajamo čitav bež i braon asortiman i ne zaboravljamo na narandžastu koja savršeno dopunjuje monotone lookove. Pogledajte kako to rade trendi devojke: kaput u boji čokolade nose sa pantalonama u nijansi šargarepe od eko kože i basic bež torbom.

Druga opcija je privlačenje pažnje detaljima. Slobodno dopunite monohromatski bež izgled jarko narandžastom torbom ili šeširom iste boje. Za ljubitelje kontrasta postoje i druge opcije. Na primer, nosite braon u duetu sa plavim ili zelenim. Možda vam je poznata jedna od najjednostavnijih kombinacija: ko nije upario plave farmerke sa džemperom u nijansi kafe? Ako vam se ova opcija čini previše jednostavnom, savetujemo vam da vas inspirišu ideje iz našeg izbora.

Nosite plavu lakiranu bomber jaknu sa braon pantalonama. Upotpunite izgled nebeskoplavom tašnom - et voila! U krajnjem slučaju, cipele uvek pomažu: začinite osnovnu sivo-bež odeću trendi zelenim cipelama.

Pogledajte kako to rade heroine street style hronika! 

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još