Najsmeliji kaputi u street style kombinacijama

Urbane heroine sa asfalta postaju uzori u svetu mode, a njihove kombinacije privlače pažnju gde god da se pojave.

Najjednostavnije na njima je obuća – klasične čizme, cipele ili patike.  Sve ostalo je igrarija uz efektan aksesoar i pažljivo odabrane kapute. Čini se da cela kombinacija počiva upravo na njemu – komotnom, kvalitetnom kaputu, u intenzivnim bojama i printovima. Instagram feed u ovom periodu svedoči da je omiljeni odevni predmet upravo kaput i da čak ni jakne i bunde ne dominiraju mrežama kao dugački kaputi.

Ono što će verovatno biti hit i sledeće sezone jeste široka,  komotna garderoba. Plus size veličine očigledno prijaju damama i njihovom ležernom stilu koji je sve primetniji na ulicama.

Komfor postaje imperativ u modnoj industriji.  Boje i nijanse koje ove dame nose možda nikada ne biste uklopile, ali uz njihov način kombinovanja sve ima drugačiji zaplet.  Ljubičasta i bordo, različiti printovi kaputa i tašni, nijanse bebi roze i žute, možda zvuče kao lucidna kombinacija, ali ćete promeniti stav čim zavirite u Harper ’s Bazaar galeriju.

Iako bi se retko ko na prvi pogled usudio da ponese neki od ovih smelih komada, možda pronađete inspiraciju za kupovinu ili idealnu kombinaciju za izlazak.

Izvor: Pinterest.com

Pročitajte još

Pročitaj još