7 novih sezonskih torbi koje nikada neće izaći iz mode

Klasični oblici i svestrane boje!

Klasični oblici i svestrane boje!

Svake sezone, u modu ulazi „it torba“ - i najčešće, nije reč samo o jednom modelu. Istina, sve njih obično čeka ista sudbina: brzinom munje prelete preko svih feedova društvenih mreža i hronika uličnog stila, tako da će nakon maksimalno nekoliko meseci sigurno potonuti u zaborav.

Istovremeno, torbe su obično jedan od najvećih troškova devojaka koje vole da isprate sve novitete, a, s tim u vezi, mnoge devojke se pre ili kasnije umore od večite potrage za trendi torbama i žele da ulože u nešto večno što će trajati dugi niz godina i neće izgubiti na aktuelnosti. Srećom, ovaj zadatak je sigurno izvodljiv. Bez obzira na to koliko lepih torbi osmisle dizajneri, u arsenalu gotovo bilo koje modne kuće i dalje postoje klasični modeli koji nikada ne izlaze iz mode.

I ne govorimo o večitom Hermes Birkin ili Louis Vuitton modelu, već o nešto manje očiglednim, ali podjednako strateški ispravnim odlukama. Srećom, upravo su se ove sezone svi ključni brendovi odlučili vratiti klasičnim oblicima i univerzalnim bojama, olakšavajući ženama zadatak pronalaženja idealnog noviteta. Sada možete ostati u trendu bez kupovine druge torbe neobičnog oblika ili složenih boja. Glavni dodaci ove jeseni su vintage, prostrane minimalističke i „koverte“ na lancu - jednom rečju, sve što postoji dugo, mimo vremena i trendova.

Pa, da bismo vam još više olakšali, izabrali smo najbolje od najboljih. Analizirajući sve što je sada predstavljeno sastavili smo kompaktan izbor od 7 večnih torbi koje će vam verno služiti više od jedne sezone.

Sigurni smo da će biti vrlo teško ograničiti se na samo jednu, ali zašto se suzdržavati u jednostavnim životnim radostima?

Pročitajte još

Pročitaj još