Baletanke – najlepši modeli za prolećnu sezonu

Baletanke su omiljena vrsta obuće mnogih žena tokom prolećne sezone. Bez obzira na trendove, one se nose svakog proleća, nikada ne izlaze iz mode, a naročito ove godine njihov izbor se čini apsolutno neophodnim.

U godini kada je udobnost prevladala u stilu, baletanke postaju idealan par za tople dane.

Francuskinje posebno vole baletanke, a vodeće francuske modne kuće, kao što su Dior i Chanel, u svojim kolekcijama predstavljaju ažurirane verzije klasika koje obožavaju žene širom sveta. Baletanke su takođe bile prisutne u RTW kolekcijama za proleće/ leto 2021. godine - Dior je predstavio novi dizajn, sa oblim vrhom i vezicama koje se vezuju oko zgloba, Valentino je ažurirao model Rockstud sa šiljastim vrhom, a Celine se vratio klasičnim damskim modelima. Lanvin u svoju prolećnu kolekciju unosi sportsku verziju sa četvrtastim vrhom, dok Simone Rocha predlaže klasične modele.

Ukoliko se pitate kako nositi baletanke ovog proleća, ne postoje stroga ograničenja jer pristaju svemu. Savršeno se kombinuju sa svim vrstama haljina i suknji, kao i sa crop pantalonama, farmerkama, dok ih takođe možete kombinovati sa strogim odelima.  

U našem izboru pogledajte najmodernije baletanke za sezonu proleće/leto 2021.

foto:Instagram/promo

Pročitajte još

Pročitaj još