7 savršenih minimalističkih stajlinga za leto

Volimo minimal!

Kad govorimo o minimalizmu, pričamo o jednostavnosti, eleganciji, “manje je više” principu, bezvremenoj klasici i stilu oblačenja koji se poslednjih nekoliko godina nalazi u samom vrhu popularnosti.

Ovo je stil koji asocira na luksuz i mondenska letovališta Francuske rivijere u kojima je boravila Coco Chanel. To je stil Ledi Dajane ili Kerolin Baset-Kenedi, a danas ga vole mnoge lepotice – od putene Kim Kardašijan do mršavica kao što su Hejli Biber i Bela Hadid.

Ako vam minimalizam zvuči dosadno, jer su njegovi ključni momenti jednostavnost i čiste linije, i ne možete da ga povežete sa letom koje poziva na špansku muziku, ispijanje koktela i na karnere, varate se.

Minimalizam je sav u detaljima, a upravo u njima se kriju đavoli (i sva zabava). Uživaćete u kombinovanju materijala, neutralnih boja i odabiru obuće i aksesoara – zahvaljujući kojima i kad obučete najobičniju pamučnu belu majicu možete izgledati luksuzno i što je najvažnije – kao da se niste trudile uopšte.

Minimalizam vam omogućava da ujutru lako odaberete kombinaciju koju možete nositi na posao, ali i uveče u grad kada sa prijateljima odete na piće jer, da ponovimo, sve je u detaljima.

U našoj galeriji pogledajte lekcije iz minimalističkog stila nekih od najpoznatijih influenserki na svetu i inspirišite se.

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Pročitajte još

Pročitaj još