Ne samo Bottega: nosite svetlozelenu celog leta

Bottega Green je možda glavna nijansa sezone. Intenzivna zelena postala je svojevrsni simbol generacije Z, zamenjujući Millenial Pink na ovom položaju.

Jakne, suknje i torbe ove nijanse bukvalno su preplavile društvene mreže, ali interesovanje za njih ne jenjava. A sudeći po revijama Bottega Green će ostati s nama tokom cele sledeće godine. Stoga, slobodno kupujte odeću, obuću i dodatke u ovoj nijansi: oni će biti relevantni dugo vremena.

Nedavna kolekcija Bottega Veneta Wardrobe 02 dokazuje da šljokice izgledaju posebno impresivno u zelenoj boji. Revija koja se održala u berlinskom klubu bila je zaista svečana. Stoga, čim ograničenja pandemije odu u prošlost, izađite u svetlucavoj haljini boje sveže trave. Istu trendi ideju možete videti i u kolekciji Prada. A ako vam haljine prekrivene velikim šljokicama nisu po volji, odlučite se za sjajnu jaknu koja će krasiti bilo koju monohromatsku haljinu.

Svetlozelena nijansa izgleda povoljno ne samo na sjajnim tkaninama, već i na koži. Nepotrebno je reći da su se mnoge influenserke zaljubile u čuvene torbe ove nijanse, a tek onda počele da uvode boju u svoju svakodnevnu odeću. Vremenom su kožne pantalone i suknje Bottega Green postale pravi must-have. Ali vredi obratiti pažnju na druge, manje poznate predmete garderobe: na primer, bluze ili topove. Možete ih pronaći u novim kolekcijama Ganni i Alexander McQueen.

Pročitajte još

Pročitaj još