Nosite turban i bundu poput Barbre Streisand 1973. godine

I budite diva!

Pre nego što je postala diva, Barbra Streisand završila je sve „modne univerzitete“ u njujorškim vintage prodavnicama, gde je ćaskala sa prodavcima i za male sume novca kupovala dopadljivu odeću. U bakinoj sobi, u kojoj se nalazila šivaća mašina, ona je šila originalnu odeću, sve do 1973. godine, kada je snimljena ova fotografija, gde je pevačica i glumica već položila sve moguće ispite.

Dobila je Oskara za film "Smešna devojka" u prozirnom odelu sa šljokicama (kasnije je ovaj stajling proglašen jednim od "najnesrećnijih" izgleda u istoriji dodele nagrada). Osvojila je Studio 54 svojom strašću za turbanima i skupim krznom i napokon je postala ikona stila. Međutim, nije se odrekla navike da aktivno učestvuje u stvaranju sopstvenih haljina - kako koncertnih, tako i onih u kojima se pojavila na filmu.

Verni ljubitelji krzna, kako prirodnog, tako i ekološkog, ove sezone definitivno neće biti razočarani. Moraće samo da izaberu šta će nositi sa svojim omiljenim bundama - smele lateks helanke u bogatim nijansama, nežne haljine ili čak klasična odela. Da biste dodali boemski štih poput Barbre, možete dodati omiljeni turban - oni se nalaze u mnogim kolekcijama za jesen/zimu. 

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još