Vreme je da prigrlimo malo sjaja: najlepše statement minđuše

Dugotrajni karantin primorao nas je da ponovo pogledamo mnoge poznate stvari, uključujući sopstvenu garderobu. I ako nas je u pogledu odeće karantin promenio i ponovo smo zavoleli udobne pidžame, bademantile i trenerke, onda se u pogledu aksesoara i nakita dogodilo upravo suprotno.

Uz zabave i sastanke na Zoom-u i FaceTime-u zavoleli smo velike minđuše, jer je ovo jedan od retkih trikova za stilizovanje kada nas drugi mogu videti samo do vrata.

Iako su novogodišnje zabave otkazane zbog pandemije, statement minđuše i dalje će nam biti vrlo korisne. Koja su pravila za odabir savršenih minđuša ove zime? Sve je krajnje jednostavno: što veće i što više sjaja, to bolje.

Nije bitno da li je vaš par ukrašen pravim kamenjem ili kristalima. Glavna stvar je da one samopouzdano svetlucaju i trepere kada ih svetlost pogodi. Pronaći ih nije nimalo teško - ove sezone ih imaju gotovo svi poštovaoci nakita i modni brendovi. Međutim, odlučili smo da vam pojednostavimo život i predstavimo najsjajnije, najspektakularnije i najlepše.

Uz našu selekciju, odabir pravih minđuša neće biti nimalo težak.

sheerluxe.com

Pročitajte još

Pročitaj još