Zašto bi trebalo da imate dugu svilenu belu haljinu koja osvaja crvene tepihe

Iako su sezone nagrada uvek sinonim za modu i stil, iste nam zapravo mogu biti velika inspiracija kada je naš sopstevni stajling u pitanju. Možda neće svako od nas imati priliku da nosi balsku haljinu, operske rukavice i dijamantski nakit, ali ako malo obratimo pažnju, uvek postoji makar jedan odevni komad koji može biti deo i naših garderobera.

Ovoga puta pažnju su nam privukle svilene haljine! Ako ste ispratili SAD dodelu nagrada, ili se zapitali šta se to događa sa Bread Pittom i Jennifer Aniston, onda ste sigurno primetili njenu odevnu kombinaciju. Ona je nosila vintage Dior haljinu, koja je bila jednostavna i klasična i u toj svojoj jednostavnosti zaista neodoljiva.

Još 1995. na crvenom tepihu se i Kate Moss pojavila u svilenoj beloj Dior haljini, i naravno da je i ona bila podjednako neodoljiva i vredna svake pohvale i pažnje.

Ove haljine ne samo da su oličenje elegancije i stila, već su i dokaz da vam za izgled bez mana nekada nije potrebno mnogo. Zato bi trebalo da obavezno imate makar jednu ovakvu haljinu u svom garderoberu. Jer ove haljine su u trendu već neko vreme, a izgleda da će tako ostati i u narednom periodu.

 

Pročitajte još

Pročitaj još