Harper's Bazaar Srbija

Ovaj modni brend oduševio nas je svojom novom kampanjom!

Da su promene uvek dobra stvar dokazuje najnovija BOSS kampanja, #BeYourOwnBoss, u kojoj je brend na savršen način spojio dobro poznata lica sa istorijskim osvežavanjem svog identiteta.

Nakon skoro 50 godina koliko postoji, HUGO BOSS predstavio je novi logo za svoj primarni brend BOSS, ali i potpuno rebrendiranje koje su potrošači sa oduševljenjem dočekali. Novi logo primetno je smeliji dok grafika unosi savremeniji izgled i upečatljivije vizuelno iskustvo. 

Na ovaj način, BOSS oživljava moderan identitet koji je fokusiran na mlađe konzumente mode širom sveta. Dizajn, maloprodaja i koncept prodavnica, kao i poruke koje brend šalje svojim kupcima, usredsređeni su na razigraniju i ležerniju estetiku, dok istovremeno ostaju verni osnovnim kodeksima brenda po kojima je on poznat i cenjen. 

Novo, osveženo iskustvo kupovine očekuje obožavaoce brenda i na web sajtu hugoboss.com koji će ponuditi još više fotografija, videa i zanimljivog sadržaja kako bi svaka nova kolekcija bila predstavljena na pravi način i u skladu sa poslednjim digitalnim trendovima.  

Ova, nova era BOSS-a, predstavlja samo prvi korak u ostvarivanju cilja postavljenog u strategiji rasta, a to je pojačavanje relevantnosti, naročito među milenijalcima, i pozicioniranje u top 100 globalnih brendova u godinama koje slede, kako je otkrio generalni direktor Daniel Grieder.

Odličan uvod u novu filozofiju brenda predstavlja #BeYourOwnBoss kampanja koju potpisuje poznati modni fotograf Mikael Jansson. 

Nakon izuzetno uspešne revije na Nedelji mode u Milanu na kojoj su prvi put sarađivali, poznati brend je sa ponosom najavio dugogodišnju saradnju sa TikTok zvezdom Khabyjem Lameom sa kojim je kreirao i capsule kolekciju koja će sasvim sigurno biti na radaru ljubitelja ležernog, a modernog stila odevanja.

Osim Khabyja Lamea, u najnovijoj BOSS kampanji učestvuju vrhunski modeli Kendall Jenner, Hailey Bieber i Joan Smalls, zatim svetski poznati američki reper Future, južnokorejski pevač i glumac Lee Min-ho, britanski profesionalni bokser Anthony Joshua, italijanski teniski šampion Matteo Berrettini i nemačka trkačica Alica Schmidt. 

Fantastične portrete prati i social-first sadržaj u vidu podkasta, behind the scenes videa, Instagram story i reel objava. Preko 200 talenata širom sveta, uključujući i zaštitna lica, u trenutku lansiranja kampanje objaviće svoje #BeYourOwnBoss priče noseći prepoznatljivi BOSS duks. Na ovaj način, lično i emotivno, brend će predstaviti svoje staro-novo lice i filozofiju za koju će se zalagati.

Rođen u Senegalu, Khaby Lame je postao TikTok senzacija već na samom početku globalne pandemije zahvaljujući svojim videima u kojima ističe jednostavnost svakodnevnog života zajedno sa prepoznatljivim pokretom rukama. 

Kendall Jenner, američki supermodel, učestvovala je na revijama najpoznatijih modnih kuća i bila deo Nedelja mode u Njujorku, Milanu i Parizu. Svoju uspešnu karijeru dodatno je obogatila naslovnicama čuvenih modnih magazina širom sveta. Kako je otkrila, za nju #Boss predstavljaju smele žene divne energije kao što su Jane Birkin i Audrey Hepburn.

Hailey Bieber je još jedno od najpoznatijih imena u svetu mode danas, a svoju modeling karijeru započela je 2014. godine. Za nju #Boss nije više status koji uživaju samo muškarci, a Rihanna je po njenom mišljenju savršeni dokaz za to. 

Joan Smalls je rođena u Portoriku, a nakon što se preselila u Njujork, započela je svoju karijeru u svetu mode. Danas je jedan od najplaćenijih modela i nalazi se visoko na listi najtraženijih imena.

Američki reper i pevač Future izuzetno je uspešan i ima veliki uticaj u sferi hip-hopa i trap muzike, što dokazuju i brojne nominacije za prestižne nagrade. Kako je otkrio, u njegovom životu #Boss je – njegova baka!

Lee Min-ho je južnokorejski glumac, pevač, model i biznismen koji u svojoj zemlji ima najviše pratilaca na društvenim mrežama među svojim kolegama glumcima.

Anthony Joshua je britanski bokser koji je dva puta proglašen svetskim šampionom u teškoj kategoriji, a osim brojnih nagrada osvojio je i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2012. godine. 

Matteo Berrettini je italijanski profesionalni teniser koji zauzima 7. mesto na ATP listi (pojedinačno), a 2021. godine postao je jedini Italijan ikad koji je stigao do finala Vimbldonskog turnira. Za njega, #Boss znači biti iskren prema sebi i pratiti svoj put, a ličnost kojoj bi dodao ovaj epitet je – Roger Federer.

Alica Schmidt je nemačka trkačica, izuzetno posvećena sportu i fitnesu, sa brojnim uspesima iza sebe. #Boss je za nju atlatičarka Allyson Felix, koja ne samo da je dobra i talentovana sportistkinja, već je i divna žena. 

Podsećamo, BOSS je brend koji je širom sveta poznat po svojim svakodnevnim, ležernim komadima i aksesoarima koji inspirišu svoje kupce da kreiraju promene koje žele da vide kako u svom životu, tako i u svetu. A, u novom ruhu, u kombinaciji sa svojim prepoznatljivim DNK nasleđem, možemo da očekujemo samo više i bolje od brenda koji obožavamo.

Fotografije: Mikael Jansson

PROMO

Najnovije