Harper's Bazaar Srbija

Black Week u CCC-u!

Proslavite nedelju izuzetnih promocija! Black Week u CCC-u je izuzetna prilika da kupite najmoderniju obuću i modne dodatke po cenama nižim i do -30%.

Black Week  u CCC-u je godišnja proslava ljubitelja stila i posebnih prilika. Od 23. do 28. novembra 2022  je idealna prilika da ulovite proizvode vrhunskih brendova: Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, Gino Rossi, Badura, DeeZee i mnogih drugih po atraktivnim cenama.

Šta loviti tokom Black Week-a?

U ponudi  su elegantne mokasine, štikle, kožne čizme ili čizme sa visokom potpeticom – cene svih vanvremenskih modela iz ponude brendova Gino Rossi, Badura ili Lasocki biće snižene. Ni oni koji traže najnovije trendove neće biti razočarani jer odgovor na modne potrebe dolazi od brenda Jenny Fairy. Black Week u CCC-u je savršen trenutak da svoj ormar upotpunite obućom na platformu za zabavu u najotmjenijim bojama sezone!

Black Week u CCC-u znači i popuste na modne dodatke i obuću za muškarce. Među proizvodima  će biti i klasika poput kožnih čizama, cipela i mokasina brendova Gino Rossi i Lasocki. Takođe vredi iskoristiti popuste u CCC-u za kupovinu sportske obuće najboljih svetskih brendova, kao što su Adidas, Champion i Reebok.

CCC ne zaboravlja ni najmlađe. Predlozi za jesen/zimu iz linije Lasocki Kids obuhvataju širok izbor obuće za dečake i devojčice od visokokvalitetne kože. U promotivnoj ponudi biće i obuća sa omiljenim likovima iz bajki – Diznijevim ili Marvelovim junacima.

Black Week ponuda dostupna je u CCC maloprodajnim objektima širom Srbije.

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije