Harper's Bazaar Srbija

Zato je Kim Kardashian jedna od najvećih zvezda našeg doba!

Kim Kardashian i Demna Gvasalia nastavljaju da pomeraju granice.

Jasno je da Kim Kardashian zna kako se u velikom stilu ulazi na neku manifestaciju – setite se koliku je pažnju izazvala kada se ove godine pojavila na Met gali u haljini Marilyn Monroe, ali rijaliti zvezda je sinoć pokazala da ume da napravi pompu i kad odlazi sa nekog događaja.

Nakon što je nosila reviju brenda Balenciaga, na Nedelji visoke mode u Parizu, pa posetila parti za odabrane zvanice kuće, Kim je tek na kraju večeri demonstrirala status jedne od najvećih influenserki današnjice.

Iako smo je već mnogo puta videli u kombinacijama brenda Balenciaga, koje nosi sa religijskom posvećenošću, sada je pogodila pravo u centar.

U haljini iz nove kolekcije i kacigom na glavi (svaki put kad se pojavi pokrivenog lica znamo da je to ona zahvaljujući njenim jedinstvenim oblinama i držanju), samouvereno je pozirala paparacima i obožavateljima koji su se okupili da vide baš nju, mada su pored Kim reviju nosile i druge velike zvezde –  Naomi Campbell, Dua Lipa i Nicole Kidman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FASHION (@fashionplutus)

Kim je i ranije bila fan velikih modnih brendova, od kojih su samo neki Givenchy, Balmain i Thiery Mugler, ali nijednom nije bila odana, niti se toliko žrtvovala kao što to radi za špansku modnu kuću, tačnije njenog  kreativnog direktora Demnu Gvasaliju.

I Demna je toga svestan pa joj uzvraća ljubav tako to joj dopušta da nosi neke od njegovih najsmelijih kreacija, zahvaljujući kojima je dospela na listu najvećih modnih ikona današnjice.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije