Harper's Bazaar Srbija

Da, “radni” kombinezon se može ugurati u čizme! Pogledajte Irinu Shayk

Moderno i funkcionalno!

Moderno i funkcionalno!

Irina Shayk ne propušta priliku da izgleda najbolje, čak i ako ide samo u šetnju ili kupovinu. Da li mislite da je to teško i da troši energiju? Ne uvek. Samo što poznati model zna kako da postigne wow efekat jednostavnim komadima.

Na primer, za nedavni izalazak izabrala je kombinezon “avijatičar” u khaki boji – stvar koja ne zahteva složeni stil, ali izgled odmah čini spektakularnim. Da biste izgledali stilski u takvoj odeći, možete svoj kombinezon dopuniti prelepim cipelama i torbom. Izgledaće ne manje stilski od bilo koje haljine, ali biće mnogo praktičnije i toplije, što je veoma važno kada je hladna zima.

Preko kombinezona Shayk je obukla kožnu bajkersku jaknu, a stajling je upotpunila čizmama i svetlim naglaskom u obliku narandžaste torbe.

Uz nekoliko jednostavnoh odevnih komada dobila je gotov stajling za hroniku uličnog stila, za koji nije morala da provodi duge sate ispred ogledala.

U ovoj odeći možete ići bilo gde – u šetnju, kupovinu ili u restoran sa prijateljima. Izgledaće jednako stilski i prikladno gotovo svuda. Pored toga, možete se igrati cipelama i dodacima, što će u osnovi promeniti raspoloženje i stepen vaše odeće. Na primer, čizme sa visokom potpeticom možete zameniti grubim  masivnim čizmama – da biste dodali oštrinu i androginost.  

Najnovije