Harper's Bazaar Srbija

Katie Holmes pokazuje kako da na najbolji način nosite duboke čizme

Toliko je toga za slavlje u zimskim mesecima - praznici, topla čokolada, sneg, ali u svetu mode to je povratak sezone čizama!

Nijedan drugi model cipela nije tako dobro dizajniran da odoleva hladnom vremenu, kao čizme – bilo da su vaš izbor postavljene gležnjače za dnevnu varijantu ili duboke, preko kolena za noć.

Katie Holmes prisustvovala je, pre par dana, predstavljanju Kate Spade kolekcije za leto 2022. u Njujorku, gde je pokazala jedan od najboljih načina za nošenje dubokih čizama.

Crnu košulja-haljinu Kate Spade (iz najnovije letnje kolekcije) kombinovala je uz par crnih kožnih čizama do kolena sa detaljima u vidu kristalnih ukrasa. Elegantnom belom torbom, napravila je kontrast crnom stajlingu. Statement čizme koje prikriva midi haljina šik su alternativa prenaglašenom nošenju ovakvog komada obuće uz, recimo, mini suknju.

To je trik velikih majstora za stilizovanje modela i na modnoj pisti: viđali smo ih ovako nošene na revijama Viktorije Bekam, Balenciage i Sportmaksa. Dakle, dok brišete prašinu sa svojih omiljenih dubokih čizama za predstojeće zimske mesece, razmislite o tome da ih uparite sa svojim dugim suknjama, a la Holmes.

Foto: Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije