Harper's Bazaar Srbija

Peta decenija baš kao i 30ta: Claudia Schiffer zablistala u haljini od bisera!

Još jednom nas je podsetila zašto su supermodeli 90-ih neprevaziđeni!

Sjaj legendarnih manekenki iz 90-ih ne gasi se ni posle toliko godina. Gde god da se pojave kradu svu pažnju, pa makar bile i sporedne gošće određenog događaja. Svedočili smo jednom takvom trenutku na Londonskoj premijeri filma “The King’s Man”, na kojoj je prisustvovala Caludia Schiffer, kako bi podržala supruga Matthew Vaughn-a, reditelja ostvarenja.

51-godišnji supermodel nosila je predivan Balmain stajling, koju je posebno za nju dizajnirao kreativni direktor kuće Olivier Rousteing. Ovaj red carpet izgled sastojao se iz maxi korset-haljine koja je pratila laskavu figuru manekenke, ukrašena bisernim perlama i crnim kristalima, zatim uklopljene mini torbe i para ravnih sandala sa špicastim vrhom.

Toaleta je mali intro u predstojeću Pre-Fall 2022 kolekciju brenda. “Olivier kreirao je ovu posebnu haljinu za mene, inspirisan temom I izgledima iz predstojeće kolekcije koja je produkt lepote bezvremenosti, francuskog glamura I Olivierove opsesije istorijom”, objasnila je Claudia proces nastanka fascinantne haljine.

Zaista, impresivno!

Priredila: T. Mišović

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije