Harper's Bazaar Srbija

Kraljica stila se vratila: Olivia Palermo u odelu od pliša koje želimo

Amerikanka je prepoznata kao dama besprekornih odevnih kombinacija,

Olivia Palermo deklarisana je kao jedna od najvećih stilskih ikona današnjice, sa potpunim pravom, ukoliko nas pitate.

Amerikanka je prepoznata kao dama besprekornih odevnih kombinacija, poznata po tome što zna kako da rizikuje u svojim modnim izborima, a da i dalje ostane verna svom autentičnom osećaju za stil.

Olivia istovremeno održava svoj stil klasičnim, ali i kreativnim – takav je bio slučaj i kada se pojavila na premijeri filma “House of Gucci” u Njujorku.

U društvu svog supruga Johanesa Huebla, Olivia je demonstrirala kako se nosi elegantno odelo od pliša koji je kao materijal poslednjih sezona bio u vrlo aktuelan kada su u pitanju svečane prilike.

Naime, modna influenserka i preduzetnica, odlučila se za smaragdnozeleno odelo upareno sa mini torbicom sa šljokicama i čipkanim grudnjakom koji je nehajno provirivao ispod sakoa.

Dok je prisustvovala događaju na kojem su se pojavile i zvezde samog filma, Olivia nije zaostajala ni po pitanju beauty departmana.

Njena kosa boje meda bila je uvijena u talase, dok je šminka bila vrlo glamurozna, te podrazumevala bogato nanešen ajlajner, svetlucavu senku, neupadljivo rumenilo i ruž nude boje.

Johanes Huebl opredelio se za svetlosivo trodelno odelo, te su zajedno pozirali fotografima.

Nakon toga, par je nastavio dalje kako bi pogledao dugo očekivanu dramu o modnoj kući Gucci.

U galeriji pogledajte kompletan izgled Olivie Palermo sa premijere filma koji je trenutno u žiži svetske javnosti.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije