Harper's Bazaar Srbija

Muzički festival Balmain vraća se u Pariz

Nova proslava mode i muzike!

Kuća se priprema za proslavu uz muziku, ples i modu.

Balmain je 2019. godine kombinovao prezentaciju kolekcije SS20 za muškarce Oliviera Rousteinga sa muzičkim festivalom, kome su prisustvovali razni muzičari i pevači po izboru dizajnera. Posle dvogodišnje pauze zbog pandemije, Balmain festival vraća se u Pariz da ponovo proslavi modu i muziku.

Kako je najavila francuska kuća, Balmain Festival Vol.02, dvodnevni festival će se održati 28. i 29. septembra na La Seine Musicale u Parizu, tokom pariske Nedelje mode.

“Pre dve godine, Balmain je svoju posvećenost modi, muzici i borbi protiv AIDS-a podigao na još jedan nivo tokom Nedelje mode. Zaista, Olivier Rousteing predstavio je svoje dizajne hiljadama gledalaca i napravio kombinaciju mode i muzike. To je bio naš prvi Balmain festival i jedinstven takve vrste, jer je to bio događaj koji bi se mogao opisati i kao koncert i kao modna revija “, rekao je Balmain u izjavi.

Pristup Festivalu biće otvoren za sve 28. septembra, a hrana, piće i neka roba biće dostupna u „festivalskom selu“. Drugog dana, 29. septembra, za kada je zakazana modna revija (muške i ženske kolekcije SS22), ulaz će biti dozvoljen za samo prvih 1.200 gledalaca koji će dati donaciju (sa nižom cenom od 15 evra) neprofitnom RED-u i Globalnom fondu za borbu protiv AIDS-a.

Najnovije