Harper's Bazaar Srbija

Nicole Kidman pozirala u providnoj zlatnoj haljini poput prave boginje

Hajlajt ove fascinantne fotografije su svakako duge, vitke noge 54-godišnje glumice.

Set fotografija koje je australijska glumica podelila na svojim društvenim mrežama odišu holivudskim glamurom. Stajlinzi su istakli njenu vitku figuru i apsolutni seksipil, dok su prepoznatljive, neukrotive riđe lokne, kojima se nedavno vratila, prikazale njenu prirodnu lepotu.

Na prvoj slici, rađene za američko izdanje Harper’s Bazaara, Nicole leži na podu raširenih ruku u zlatnoj haljini, koja je u donjem delu potpuno transparentna, stavljajući fokus na njene vitke, duge noge. Ovom postavkom neodoljivo je podsetila na Veneru koja akcentuje svu lepotu oblog ženskog tela i prirodnih uvojaka.

U ovom maniru, puštene kose ostala je i na preostalim fotografijama, dok su se, ništa manje božanstveni outfiti smenjivali: od blještave mini zlatne haljine, preko crnog trendi kaputa ispod kog glumica ne nosi ništa, do svetlucavo-srebne uske toalete i na kraju vibrantno crvene košulja-haljine od svile.

Sa njene 54 godine poznata glumica i dalje nas inspiriše kako je to činila i pre dve decenije na vrhuncu svoje slave

Ovom prilikom otkrila je da je u brak sa Tom Cruiseom ušla veoma mlada, sa kojim je usvojila dvoje dece: Bellu (28) i Connora (26), te da je u sadašnjem mužu Keithu Urbanom pronašla ljubav i stabilnost. U ovom braku dobila je dve ćerke:Sunday Rose (13) i Faith Margaret (10).

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije