Harper's Bazaar Srbija

Podižu svaki stajling: 3 kombinacije letnjih cipela i torbi

Jedva smo dočekali dolazak pravog leta i sada želimo da iskoristimo duge, tople dane za nošenje neodoljivih, trendy modnih kombinacija.

Ni jedan look nije potpun bez odgovarajuće kombinacije cipela i torbice, a mi smo u Deichmannu pronašli ove 4 neodoljive letnje kombinacije.

Neka leto bude opušteno i razigrano

Za ležerno letnje izdanje, tu su prirodni materijali i otkačeni boho detalji! Papuče su naša omiljena letnja obuća jer nude udobnost, izgledaju sjajno i pomažu nam da elegantno preskočimo sve letnje zamke poput oblutaka na plaži ili kamenom popločanih ulica. Ležernu kombinaciju s papučama potpuno smo zaokružili praktičnim rancem, a pritom nismo sigurni da li smo ikada videli ovako simpatičan model poput pletenog ranca s dodatkom veselih resica u  roze boji. Uz dodatak lepršavog topa otvorenih ramena, midi suknje i šešira, vaše boho izdanje biće potpuno! 

Inspirišite se motivima prirode

Teško možemo da zamislimo obuću koja više asocira na leto od modela cipela s punom petom od prirodnih materijala. Kombinacija prirodne boje kože naglašava osunčan ten, pa ako i vi poželite da unesete duh Mediterana u svoju svakodnevnu kombinaciju, posegnite za ovim nosivim komadima. Cipele smo kombinovali s trendy modelom okrugle torbe u jednako atraktivnoj kombinaciji boja, a koju ćete zbog veličine podjednako poželeti da nosite na posao kao i na plažu. Teško da može više letnje od ovoga!

Patike koje prate tvoj tempo

Ako si ovog leta udobnost odlučila da staviš na prvo mesto, u Deichmannu izaberi neke od atraktivnih platnenih patika. Lagane patike najbolja su alternativa otvorenoj obući kada ti je potrebna podrška na višem nivou, jer se u ovakvoj prozračnoj obući tvoja stopala neće pregrejavati, a bićeš spremna za duge šetnje i obavljanje svih dnevnih obaveza. Mi smo se odlučili za upečatljivu kombinaciju u lila boji, pa smo klasičnom modelu patika dodali modernu torbicu za nošenje na ramenu koju ćeš u Deichmannu pronaći u više trendy nijansi.

Leto je stvoreno za izlaske

Vruće letnje večeri dodatno začini kombinacijom nude štikli i torbice sa zanimljivim detaljima. Na prvi pogled radi se o klasičnoj kombinaciji, ali uzbudljivi monohromatski zaokret i kombinovanje tekstura čini ovu kombinaciju posebnom i dostojnom najvrelije letnje zabave. U Deichmannu ćeš pronaći veliki izbor najtraženijih sezonskih modela salonki i sandala s visokom potpeticom, kao i velik izbor modnih dodataka za baš sve prilike.

Svrati do najbliže Deichmann prodavnice i pronađi svoju savršenu letnju kombinaciju cipela i modnih dodataka. Deichmann je tvoj prvi izbor za kupovinu svih modela obuće koja će ti biti potrebna ovog leta!

Foto: Promo

Tekst: Promo

 

Najnovije