Ovako se to radi: Brad Pitt održao modnu lekciju u suknji!

Da je obukao kesu verovatno bi mu i to fenomenalno stajalo.

Pogledali smo trejler za novi filmski naslov Bullet Train, u kome Brad Pitt tumači vodeću ulogu i nismo se preterano oduševili.

Glumac je očigledno odlučio da se “odmori” od kompleksnijh likova i radova sa zahtevnijim režiserima.

I to je sasvim ok, nije nam problem da gledamo predivnog Brada u humorističoj akcionoj komediji, jer je i tu naravno bezrezervno zgodan, šarmantan i sa glumačke strane briljantan. Samo priznajemo kako bismo želeli možda još nekih “7 godina na Tibetu” - ne samo zbog toga što bi fokus bio isključivo na njemu, a bio bi.

No, u ovoj situaciji kada nam Brad posle duže pauze ponudi da se od avgusta zabavimo uz njega i ništa manje divnog  Aaron Taylor-Johnson-a, Joey King i Bryan Tyree Henry-a, ne bunimo se mnogo.

Iako se od Bullet Train-a ne očekuje blokbasterski uspeh, već dobra zabava, Brad se poslednjih dana promovišući film potrudio da se oko njega digne poprilična prašina.

Glumac se na premijeri filma u poslednjih nekoliko dana pojavio u nekolicini evropskih metropola, vidno se ističući od ostatka ekipe - i to zahvaljujući svojim outfitima.

Klasična tamna odela za svečane prilike Brad je izbegao u širokom luku i opredelio se za letnje varijante odela u veselijim bojama, te od laganijh materijala.

U galeriji možete da pogledate sve stajlinge koje je holivudska zvezda nosila poslednjih nedelju dana, kao i onaj jučerašnji koji je glumac poneo na berlinskoj premijeri.

U pitanju je modna kombinacija koja je podrazumevala komplet u vidu braon suknje do kolena i blejzera, te raskopčane košulje u prljavo roze boji sa zlatnom ogrlicom.

Odvažan stajling nadograđen je aksesoarima u vidu sunčanih naočara i vojnih čizama.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još