Harper's Bazaar Srbija

Rihanna je promenila imidž: pevačica je pokazala novu odvažnu frizuru i vintage kaput Dior

Rihanna menja stajlinge i svoje frizure poput rukavica – samo Lady Gaga može da se takmiči sa njom u učestalosti promena imidža.

Tokom svoje karijere kao pop diva i kozmetički mogul, promenila je na desetine frizura, boja kose i stilova odeće – a čak i godinama kasnije i dalje uspeva da nas iznenadi. Nedavno je to ponovila.

Pevačica se u javnosti pojavila sa odvažnom kratkom frizurom – neočekivanim preokretom nakon dugih dredova, na koji smo se već navikli. Međutim, ne zaslužuje pažnju samo ovaj detalj.

Riri je izabrala vrlo zanimljiv outfit u duhu ranih 2000-ih. Predivan kaput sa krznenom kragnom i azurnim manžetnama ispostavio se kao vintage komad – iz kolekcije Dior jesen/zima 2000, koju je kreirao John Galliano. Ne manje upečatljivi detalji bile su neonsko zelene kožne pantalone i beli top asimetričnog kroja. Živopisan stajling pevačica je upotpunila jednostavnim i lakonskim modnim dodacima. Naočare sa velikim belim okvirima i bele cipele nisu skretale pažnju, već su podržavale celokupan stil.

 foto:Instagram

Najnovije