Harper's Bazaar Srbija

Anne Hathaway demonstrira savršen način za stilizovanje oversized blejzera

Temperature ovih dana dozvoljavaju nam da ponesemo najbolje od jesenje odeće.

Ovih dana uživamo u pravom jesenjem vremenu, a to u modnom smislu znači da je vreme da mantili, jakne i blejzeri zablistaju.

Čini se da je slična situacija i u Njujorku, jer je Anne Hathaway viđena u must-have komadu sezone: oversized blejzeru. Čak su i velike naramenice u stilu 80-ih, u njenoj izvedbi izgledale apsolutno šik.

Oversized blejzer videli smo kao najavu velikog trenda na Louis Vuitton, Balenciaga, Michael Kors pistama za jesen 2022, a sada ga je Anne potvrdila. Široku jaknu grafičkog karo printa, uparila je sa prefinjenom belom mini haljinom, kako bi napravila savršen balans smelom uzorku. Nastavila je sa retro senzibilitetom u stilizovanju ovog outfita, pa je izgled zaokružila naočarima za sunce sa estetikom 60-ih, te kožnom clutch torbom i crnim čizmama do kolena.

Najnoviji Annin statement stajling prati niz pobedničkih outfita u kojima je viđena ove godine. Prepuštajući se stilistkinji Erin Walsh, glumica je eksperimentisala sa blještavim Gucci haljinama, braon kožnim kaputima i Valentino hot pink šljokicama.

Inspiraciju za ovaj fantastičan stajling pogledajte u galeriji.

Priredila: T.Mišović

Foto: Profimedia

Najnovije