Ovo je bila prva supruga Georga Clooneya

Ne, glumac uopšte nije sa pravom prozvan "večitim neženjom".

Pre nego što se skrasio i oženio sa Amal Clooney, George Clooney je godinama važio za jednog od najpoželjnijih neženja u Holivudu.

Naime, u vreme kada je izlazio sa Elisabettom Canalis, George je dao intervju za Daily express tokom kog se pojavila tema prosidbe ove Italijanke, a Clooney je tada rekao: “Ne volim što ću pokvariti tvoju priču, ali bio sam oženjen i već sam to pokušao.”

George je mislio na svoj prvi brak koji je bio sa Talijom Balsam.

Par se venčao 1989. godine na Havajima, a razveo se četiri godine kasnije.

Povodom svog prvog braka, glumac je takođe priznao za People da u to vreme nije bio spreman da se skrasi: „Verovatno, zapravo definitivno nisam bio neko ko je trebalo da se oženi u tom trenutku. Jednostavno se ne osećam kao da sam Taliji uopšte pružio šansu“, zaključio je on.

Čini se da su bivši partneri ostali u prijateljskom odnosu, jer Talija nije imala da kaže ništa osim pohvala za Georgea kada je o njemu govorila u intervjuu za People 2016: „Apsolutno, George je šarmantan.

Talija Balsam je ćerka Oskarovca Martina Balsama, a jedna od njenih najupečatljivijih uloga bila je u HBO seriji “Razvod” gde je tumačila Dalass, razvedenu psihološkinju koja pomaže svojoj bliskoj prijateljici da se nosi sa sopstvenim bračnim nevoljama.

Godine 1998. Balsam se udala za John Slatterija, glumca koji je najpoznatiji po ulozi Rogera Sterlinga u seriji Mad Men. Talija je u ovoj poznatoj seriji glumila lik Mone Sterling (Rogerove bivše žene).

Ne samo da je Balsam radila sa Slatterijem, već je radio i njen bivši muž. Glumica je rekla da su „George i John radili zajedno i da se jako dobro slažu“.

U galeriji pogledajte fotografije glumice Talije Balsam i njenog sadašnjeg muža.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević

Pročitajte još

Pročitaj još