Potvrđeno: Lady Gaga igra Harley Quinn u nastavku Jokera

Pevačica je nova partnerka Joaquina Phoenixa u filmu Todda Phillipsa "Joker: Folie à Deux".

Lady Gaga je nova Harley Quinn, a vest koja je obradovala sve fanove filmova o Džokeru, potvrdila je pevačica na svom instagram profilu, okačivši tizer.

Pevačica koja već neko vreme uspešno pliva glumačkim vodama, igra u nastavku filma Joker Todda Phillipsa, zajedno sa Joaquinom Phoenixom, koji je za svoju ulogu Džokera dobio Oskara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Zna se da Phillips već neko vreme piše scenario sa koscenaristom Jokera i da ga je konačno pokazao studiju. Sredinom juna, reditelj je na društvenim mrežama otkrio naslov novog projekta, Joker: Folie à deux, koji upućuje na medicinski termin za identičan ili sličan mentalni poremećaj koji pogađa dve ili više osoba, obično članova iste porodice.

Džoker je poznat po svojoj vezi sa Harley Quinn, njegovom psihijatricom u mentalnoj ustanovi poznatoj kao Arkam azil, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegov pomoćnik i partner u zločinu.

Drugi deo filma Joker je navodno mjuzikl, a produciraće ga producent rimejka Zvezda je rođena, u kojem je glavnu ulogu tumači upravo Gaga.

Ostaje nam da sačekamo oktobar 2024. i vidimo kako će Gagin i Joaquinov ludi ples izgledati.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Pročitajte još

Pročitaj još