Najčuvenije izjave Eve Longorie

Voljena američka glumica je u nedelju proslavila četrdeset i peti rođendan. Nema potrebe posebno naglašavati da ona izgleda duplo mlađe, da joj je koža uvek negovana i blistava, i da je njen stajling stilizovan u skladu sa najnovijim trendovima.

Svojom glumačkom karijerom svakako da se najviše proslavila u seriji Desperate Housewives, u kojoj je tumačila krajnje interesantu ulogu penzionisane manekenke u predgrađu. Njen lik je bio obožavan i zbog raznih izjava i frazeologizama, po kojima je Gaby bila karakteristična.

Ipak, ne samo na malim ekranima, Eva Longoria je i u stvarnom životu izgovorila neke krajnje interesantne aforizme, a mi vam predstavljamo nekoliko najzanimljivijih.

1. “Čim sam pročitala scenario Očajnih domaćica, shvatila sam da bi isti mogao da bude zaista nešto posebno. Tvorac serije me je upitao šta mislim uopšte o celokupnom delu. Rekla sam da nemam pojma, jer čitam samo svoju ulogu. Nasmejao se i rekao da sam dobila ulogu, jer se moj odgovor podudarao sa likom Gabrijele”.

2. “Ne morate biti visoki da biste bili primećeni – dinamit se čuva u malim kutijama”.

3. “Definitivno nisam Bridget Jones. Ne verujem u one izjave: “Oh, dobri muškarci ipak postoje!”. Devojke, sagledajte realno stvari: na ulicama ima gomila neverovatnih muškaraca”.

4. “Volim biti žena. Volim seksualnost koja nas razdvaja. Ali najbolja stvar kod žena je imati nadmoć nad muškarcima”.

5. “Treba da radite i živite dostojanstveno, i da vodite računa o svom telu – da ne jedete smeće, i ne pijete smeće!”

6. “Nisam ljubomorna, samo ne volim da delim!”

7. “Uspeh sam postigla do 30 godine. Možda ne tako brzo kao što sam želela, ali me je to naučilo da cenim sva svoja dostignuća”.

8.“Da biste imale lepe oči, naučite da u drugima vidite samo najbolje. A za lepe usne će biti potrebno da govorite lepe reči”.

S.B.

Photo: Harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još