Gigi Hadid i Zayn Malik zvanično više nisu zajedno

Nakon 6 godina (sa povremenim prekidima) ljubavi, par je odlučio da se rastane, a ovog puta i Yolanda je uključena u celu stvar...

Dugogodišnji par, koji smo voleli skupa da vidimo svuda – od zajedničkih modnih editorijala, preko pojavljivanja Gigi u Zayn-ovom spotu, do gradske šetnje ćerkice - odlučio je da prekine svoju vezu.

Vest o raskidu, uzdrmala je javnost, nakon što je majka supermodela, Yolanda Hadid, objavila da su ona i Malik imali fizički sukob, kako navodi portal People. Optužbu da je nasrnuo na baku svoje jednogodišnje ćerke, Zayn je ubrzo demantovao na društvenim mrežama.

"Oni trenutno nisu zajedno. Ipak oboje su dobri roditelji malenoj Khai", rekao je prijatelj porodice Hadid za People. "Imaju podeljeno starateljstvo. Yolanda je, naravno, veoma zaštitnički nastrojena prema Gigi. Samo želi najbolje za svoju ćerku i unuku."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gigi fan page (@gigihadlik)

Osoba za odnose sa javnošću supermodela, takođe je dala izjavu za People, rekavši da je "Gigi fokusirana isključivo na ono što je najbolje za Khai. Ona traži privatnost tokom ovog teškog perioda". Yolanda Hadid i Malik nisu dalje komentarisali o ovoj temi, iako je bivši član One Direction-a takođe pomenuo da se tokom ovog perioda fokusirao na svoju ćerku u svojoj objavi na Twitter-u.

"Kao što svi znate, ja sam osoba koja voli svoju privatnost i želim da stvorim bezbedan i privatan prostor za odrastanje moje ćerke. Mesto gde se privatne porodične stvari ne izbacuju na javnu scenu kako bi svi mogli da nas bockaju i rastavljaju. U nastojanju da zaštitim taj prostor za nju, pristao sam da ne osporavam tvrdnje koje su proizašle iz svađe koju sam imao sa članom porodice moje partnerke, a koji je ušao u naš dom dok je ona bila odsutna, pre nekoliko nedelja. Ovo je bila i još uvek bi trebalo da bude privatna stvar, ali za sada izgleda da postoje podele i uprkos mojim naporima da nas vratim u mirno porodično okruženje koje će mi omogućiti da se staram o svojoj ćerki na način na koji ona to zaslužuje."

Par je prvi put počeo da se zabavlja u novembru 2015, nakon čega je usledio kratak raskid 2018. Njih dvoje su bez ikakve pompe, obnovili svoju vezu naredne godine, a zatim su dočekali i bebu Khai 2020.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još