Sestra Kate Middleton očekuje drugo dete

Cela porodica je uzbuđena!

Svetski baby boom se nastavlja: ​​sada se 37-godišnja Pippa Middleton pridružila Emily Ratajkowski i Elsi Hosk. Mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža očekuje drugo dete sa suprugom Jamesom, 45-godišnjim finansijerom i multimilionerom.

Period trudnoće je još uvek kratak, pa Pippa ne žuri da komentariše. Međutim, upućeni su to već učinili za nju. „Pippa i James su veoma uzbuđeni, ovo je fantastična vest u ovoj teškoj godini. Cela porodica je oduševljena“, - citirao je izvor blizak paru.

Sestra buduće kraljice i njen suprug imaju dvogodišnjeg sina Artura, koji će sada postati stariji brat. Definitivno ne treba brinuti o društvu za igre: sedmogodišnji princ George, petogodišnja princeza Charlotte i dvogodišnji princ Luis sigurno će biti dobro društvo deci svoje voljene tetke.

Mnogi obožavaoci britanske kraljevske porodice nadali su se da će se Pippa Middleton udati za princa Harryja. Iako se to nije dogodilo, sestra Kate Middleton je ipak ubola džekpot: udala se za Jamesa pre tri godine, dobivši luksuzni prsten kao verenički poklon, koji košta više od cele kolekcije nakita vojvotkinje od Kembridža.

harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još